Το Extraction 2 είναι από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Netflix αλλά δεν ξεπέρασε την πρώτη

Για πολύ λίγο…
24 Αυγούστου 2023 12:57
Το Extraction 2 είναι από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Netflix αλλά δεν ξεπέρασε την πρώτη

Το Extraction 2 του Netflix με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth σε σκηνοθεσία Sam Hargrave κατάφερε και μπήκε στο top 10 με τις καλύτερες αγγλόφωνες ταινίες της υπηρεσίας. Το sequel κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο και παρόλο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, τελικά δεν ξεπέρασε την αρχική ταινία, η οποία βρίσκεται στην 9η θέση.

Τα νέα στοιχεία ήρθαν απευθείας από το ειδικό site του Netflix που μοιράζεται τα νούμερά του. Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε ότι το Extraction 2 βρίσκεται στη 10η θέση με τις πιο επιτυχημένες αγγλόφωνες ταινίες και έχει 129.3 εκατομμύρια views μέχρι σήμερα. Από την άλλη, το Extraction 1 βρίσκεται 9ο στην κατάταξη με 135.7 εκατομμύρια προβολές/views.

Ωστόσο, οι ώρες προβολής του Extraction 2 είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από την αρχική ταινία, αλλά αυτό δεν κατάφερε να το βάλει πιο πάνω στην κατάταξη.

Δείτε φωτογραφία:

Στην κορυφή της υπηρεσίας παραμένει το Red Notice, ενώ ακολουθούν τα Don't Look Up και The Adam Project.

Μερικές πληροφορίες για το Extraction 2:

Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Hemsworth ξανασμίγει με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή υπογράφει η AGBO των Joe και Anthony Russo και το σενάριο ο Joe Russo. Η Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, συμπρωταγωνιστώντας με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) παίζει αποκλειστικά στο Netflix.