Η λευκή Lamborghini του Wolf of the Wall Street μπαίνει σε δημοπρασία – Πόσο κοστολογείται;

Αυτόν τον Δεκέμβριο
05 Αυγούστου 2023 10:55
Η λευκή Lamborghini του Wolf of the Wall Street μπαίνει σε δημοπρασία – Πόσο κοστολογείται;

Εάν έχετε παρακολουθήσει το Wolf of the Wall Street με τον Leonardo DiCaprio σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese, σίγουρα θα θυμάστε την εμβληματική σκηνή με τον χαρακτήρα του που «σερνόταν» για μπει στην λευκή του Lamborghini. Όπως μαθαίνουμε τώρα, το πανέμορφο αυτοκίνητο πρόκειται να μπει σε δημοπρασία αυτόν τον Δεκέμβριο.

Η πραγματική λευκή Lamborghini Countach, η οποία βρισκόταν στην ταινία θα είναι διαθέσιμη προς αγορά από τις 8 Δεκεμβρίου και είναι τόσο σπάνια που πιστεύεται ότι υπάρχουν μόλις 12 τέτοια αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρέμεινε σε άψογη κατάσταση κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Η ειδική Countach είναι η 25th Anniversary έκδοση που εκτιμάται ότι θα κοστίσει από 1.5 έως και 2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ διαθέτει μεσαίο κινητήρα V12 5.2 λίτρων με 449 ίππους και τελική ταχύτητα τα 294 χιλιόμετρα την ώρα.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το Forbes, για τις ανάγκες της ταινίας υπήρχαν δύο τέτοια αυτοκίνητα, όπου το ένα έχει τις ζημιές, αλλά αυτό που θα μπει σε δημοπρασία το λένε “hero” και είναι σε άψογη κατάσταση. Μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω.

Ο οίκος δημοπρασιών είπε για το αυτοκίνητο τα εξής: "Αυτό το παράδειγμα, το “hero” της ταινίας, παρέμεινε αλώβητο. Αυτό το κινηματογραφικό Countach είναι αναμφισβήτητα παγκοσμίως γνωστό. Είναι ένα εμβληματικό παράδειγμα που συνδυάζει την κληρονομιά της Lamborghini και του Χόλιγουντ".

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Luxury Week στη Νέα Υόρκη στις 8 Δεκεμβρίου. Θυμηθείτε ξανά την εμβληματική σκηνή με τον Leonardo DiCaprio μέσα από τον player που ακολουθεί.