Η Lionsgate ετοιμάζει την ταινία της Monopoly

Μαζί με την Hasbro
04 Αυγούστου 2023 23:20
Η Lionsgate ετοιμάζει την ταινία της Monopoly

Φαίνεται ότι πολλές εταιρίες ρίχνουν το βλέμμα τους σε διάφορα παιχνίδια για να τα φέρουν στη μεγάλη οθόνη, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι αυτό του Dungeons and Dragons. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε τώρα, ακόμη ένα δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδια πρόκειται να γίνει ταινία.

Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, η Lionsgate θα συνεργαστεί με την Hasbro για να φέρουν στους κινηματογράφους την ταινία της Monopoly. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ στο Variety, η Lionsgate απέκτησε τις τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες της Entertainment One (eOne) από την Hasbro. Η συμφωνία κόστισε στην Lionsgate περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος του 2023. Από αυτήν την συμφωνία θα «γεννηθεί» και η ταινία της Monopoly.

Αυτή η συμφωνία φαίνεται ότι αφορά 6500 παραγωγές, ενώ ο Chris Cocks της Hasbro δήλωσε ότι η στρατιγική της εταιρίας κυλάει ομαλά και διαβεβαίωσε ότι η ψυχαγωγία παραμένει προτεραιότητα για την εταιρία. Αποκάλυψε επίσης ότι η Hasbro θα συνεχίσει να παράγει και να αναπτύσσει σειρές με βάση τα brands της και δεσμεύεται να «ζωντανέψει νέες πρωτότυπες ιδέες που έχουν σχεδιαστεί για να τροφοδοτήσουν όλους τους τομείς του σχεδίου της Hasbro».

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Μερικές πληροφορίες για την Monopoly:

Οι παίκτες συμμετέχουν σε έναν κόσμο οικονομικής δολοπλοκίας και απεμπόλησης με σκοπό να αποκτήσουν πλούτο μέσω οικονομικών δραστηριοτήτων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει αγορά και ενοικίαση ιδιοκτησιών με χρήματα του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες περιφέρονται.

Σύμφωνα με την εταιρεία που εκδίδει το παιχνίδι, από τότε που ο Τσαρλς Ντάροου το πατένταρε το 1935, το έχουν παίξει περίπου 750 εκατομμύρια άνθρωποι, καθιστώντας το έτσι "το μεγαλύτερο σε αριθμό παικτών (εμπορικό) επιτραπέζιο στον κόσμο." Στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, όμως, είχε καταγραφεί πιο νωρίς, το 1999, όπου οι στατιστικές της εταιρείας ανέφεραν ότι ο αριθμός παικτών άγγιξε τα 500 εκατομμύρια.

Tags: