Αγνώριστος ο Nicolas Cage για τις ανάγκες της νέας του ταινίας (ΦΩΤΟ)

Το Dream Scenario έρχεται από την A24
03 Αυγούστου 2023 13:36
Αγνώριστος ο Nicolas Cage για τις ανάγκες της νέας του ταινίας (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία του Nicolas Cage, ο οποίος δείχνει αγνώριστος για τις ανάγκες του νέου ρόλου του. Ο λόγος γίνεται για το Dream Scenario, μία νέα κωμωδία που έρχεται με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, σε μία παραγωγή της A24.

Ο αρκετά διαφορετικός Nicolas Cage φοράει γυαλιά και έχει ένα εντελώς διαφορετικό λουκ με μούσια. Εκείνος υποδύεται έναν καθηγητή και όπως θα δείτε και εσείς από την φωτογραφία παραπάνω τον βλέπουμε σε ένα εντελώς χειμωνιάτικο setting, ενώ στο αυτοκίνητό του στο βάθος βλέπουμε τη λέξη LOSER κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι οι μαθητές του κάνουν bullying.

Το Dream Scenario ακολουθεί έναν συνηθισμένο και συνάμα παράξενο καθηγητή που κατακτά τη φήμη μέσα σε ένα βράδυ όταν εμφανίζεται χωρίς καμία εξήγηση στα όνειρα όλων. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή, ενώ ξέρουμε ότι θα είναι μια κωμωδία.

Δείτε την πρώτη επίσημη εικόνα παρακάτω:

Στην ταινία παίζουν επίσης και οι Michael Cera (Barbie), Tim Meadows (Saturday Night Live), Julianna Nicholson (August: Osage County), Kate Berlant (Don’t Worry Darling), Dylan Gelula (Unbreakable Kimmy Schmidt) και Dylan Baker (The Good Wife. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kristoffer Borgli, ενώ ο Ari Aster βρίσκεται και στην παραγωγή.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα παίξει το Dream Scenario στους κινηματογράφους.

Tags: