Talk to Me: Αυτή είναι η νέα horror ταινία με την βαθμολογία-ρεκόρ στο Rotten Tomatoes για φέτος

Σαρώνει στο Tomatometer
02 Αυγούστου 2023 22:04
Talk to Me: Αυτή είναι η νέα horror ταινία με την βαθμολογία-ρεκόρ στο Rotten Tomatoes για φέτος

To Talk to Me της A24 είναι μια ολοκαίνουργια ταινία τρόμου που παίζει αυτόν τον καιρό στην Αμερική και έχει συγκλονίσει όσους την είδαν. Και αυτό γιατί όπως μαθαίνουμε τώρα, η ταινία έχει την υψηλότερη βαθμολογία από οποιαδήποτε άλλη horror ταινία για το 2023 στο Rotten Tomatoes.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει τα γνωστά αδέρφια-YouTubers Danny και Michael Philippou γνωστοί και ως "RackaRacka", οι οποίοι θέλουν να σας διηγηθούν μία φρικιαστική horror ιστορία. Το σενάριο έγραψε ο Danny μαζί με τον Bill Hinzman, βασισμένο σε μία ιδέα του Daley Pearson.

Το Talk to Me τα πήγε εξαιρετικά σε κριτικές, αφού αυτή τη στιγμή έχει 94% στο Rotten Tomatoes και πιο συγκεκριμένα στο Tomatometer, με περισσότερες από 213 κριτικές. Επιπροσθέτως και στο Audience Score τα πηγαίνει εξαιρετικά με 82% με πάνω από 250 κριτικές από ανθρώπους που την είδαν.

Η ταινία έπαιξε για πρώτη φορά στο Adelaide Film Festival και στην παραγωγή βρίσκονται οι Kristina Ceyton και Samantha Jennings. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Sophie Wilde ως Mia, Joe Bird ως Riley, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen, Zoe Terakes και Chris Alosio.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Μία παρέα «γαντζώνεται» από το γεγονός ότι μπορεί να φωνάξει πνεύματα χρησιμοποιώντας ένα ταριχευμένο χέρι, μέχρι που μία από αυτούς το πάει άλλου και ανοίγει καταλάθος την πόρτα σε αυτά τα πνεύματα αναγκάζοντας όλους να επιλέξουν ποιον θα εμπιστευτούν: τους νεκρούς ή τους ζωντανούς.

Το Talk to Me παίζει στους κινηματογράφους της Αμερικής από τις 28 Ιουλίου και θα έρθει στα σινεμά της Ελλάδας στις 21 Σεπτεμβρίου.

Πάρτε μια γεύση από το Talk to Me μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: