Deadpool 3: Η “πρωτάρα“ Emma Corrin ήθελε “ιδιαίτερα“ για να καταλάβει τι γίνεται στη Marvel

Η κακιά της ταινίας μιλάει για την εμπειρία της στο πλατό του Deadpool 3
02 Αυγούστου 2023 09:32
Deadpool 3: Η “πρωτάρα“ Emma Corrin ήθελε “ιδιαίτερα“ για να καταλάβει τι γίνεται στη Marvel

Η Emma Corrin μπορεί να είναι γνωστή για τον ρόλο της ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά The Crown του Netflix, ωστόσο στο σύμπαν της Marvel είναι "πρωτάρα", μιας και θα συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο Deadpool 3 μαζί με τον Ryan Reynolds και τον Hugh Jackman. 

H 27χρονη ηθοποιός σε νέα της συνέντευξη στο Empire -πριν την απεργία των ηθοποιών- είχε δηλώσει ότι χρειαζόταν να της κάνουν ιδιαίτερα για να μάθει τα όσα γίνονται στο MCU. Όπως παραδέχεται "δεν είναι τύπος της Marvel". "Τους είπα ότι έχω δει τα Spider-Man και Black Panther και ήμουν σε φάση, 'κοιτάξτε θα πρέπει να με ενημερώσετε πλήρως για όλα αυτά'. είπε χαρακτηριστικά για το ότι δεν είναι πλήρως εξοικειωμένη με το MCU. 

Δηλώνει όμως ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο του MCU, πόσο μάλλον αφού η ίδια της θα υποδύεται την villain της ταινίας -αν και ακόμη δε γνωρίζουμε ποια χαρακτήρα ακριβώς θα παίξει. Κατάλαβε, βέβαια, πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό για τους fans της Marvel όταν άρχισε να αποκαλύπτει γύρω της ότι θα είναι στο Deadpool 3 λέγοντας ότι "καταλαβαίνω γιατί σημαίνει τόσα πολλά σε τόσο πολύ κόσμο"

Είναι ένας τόσο περίπλοκος κόσμος. Υπάρχουν τόσα πολλά σε αυτόν, είναι ένα απόλυτο mindf***k. Όλη η γλώσσα και τα Easter eggs, και πώς αυτό το άτομο σχετίζεται με εκείνο το άτομο που έκανε αυτό, και αυτό το άτομο επέστρεψε και αυτό το άτομο είναι νεκρό... είναι καταπληκτικό".

"Είναι ένα φαινόμενο και νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μέρος του. Ειδικά στο Deadpool, γιατί μου αρέσει το γεγονός ότι έχει αυτογνωσία και είναι επικριτικό απέναντι στις εσωτερικές του λειτουργίες", συμπλήρωσαν." δήλωσε επίσης και πως "αισθάνεται πραγματικά ενθουσιασμένη που θα παίξει έναν κακό" στη νέα Deadpool ταινία. 

Θυμάται κιόλας όταν τη προσέγγισε ο σκηνοθέτης Shawn Levy: "Είχα ακούσει για το πρότζεκτ, αλλά, κλασική Marvel, δεν μπορούσαν να μου πουν τίποτα γι' αυτό. Απολύτως τίποτα. Τίποτα. Οπότε τον συνάντησα λέγοντας: "Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται"".

Ωστόσο, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ, τα γυρίσματα του Deadpool 3 σταμάτησαν επ'αόριστον πάνω που είχαν ζεσταθεί και βλέπαμε συνεχώς υλικό από τα παρασκήνια. Μόλις λυθεί το θέμα μεταξύ AMPTP και SAG-AFTRA/WGA θα επιστρέψουν ο Deadpool και ο Wolverine στο πλατό. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου 2024 αντί για τις 8 Νοεμβρίου 2024 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Tags: