Napoleon: Δείτε νέο στιγμιότυπο από την ταινία του Joaquin Phoenix

Σε σκηνοθεσία του Ridley Scott
31 Ιουλίου 2023 19:25
Napoleon: Δείτε νέο στιγμιότυπο από την ταινία του Joaquin Phoenix

Το Empire έχει το αποκλειστικό και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία ολοκαίνουργια εικόνα από το Napoleon του Ridley Scott με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix (Χοακίν Φοίνιξ) και την Vanessa Kirby (Βανέσσα Κίρμπι).

Η νέα εικόνα επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στον Ναπολέων Βοναπάρτη, ο οποίος δείχνει να αποτυπώνει τον υπέρμετρο εγωϊσμό αλλά και τον αυταρχισμό τον οποίο κατέτρεχε τον Γάλλο στρατηλάτη. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σε μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 3 Αυγούστου όταν κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του Empire.

Δείτε τη νέα εικόνα του Napoleon:

Η περιγραφή της ταινίας αναφέρει:

Το Napoleon αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Μαζί με τους Phoenix και Kirby παίζουν επίσης οι: Tahar Rahim ως Paul Barras, Ben Miles ως Caulaincourt, Ludivine Sagnier ως Theresa Cabarrus, Matthew Needham ως Lucien Bonaparte, Youssef Kerkour ως Marshal Davout, Phil Cornwell ως Sanson ‘The Bourreau,’ Edouard Philipponnat ως Tsar Alexander, Paul Rhys ως Talleyrand, John Hollingworth ως Marshall Ney, Gavin Spokes ως Moulins και Mark Bonnar ως Jean-Andoche Junot.

Τη σκηνοθεσία, όπως προαναφέραμε ανέλαβε ο Scott (The Martian, American Gangster, Black Hawk Down, Gladiator) σε σενάριο του David Scarpa, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο "All the Money in the World".

Το Napoleon θα παίξει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και αργότερα θα παίζει και στην streaming υπηρεσία Apple TV+.