Το πρώτο trailer του SAW X έφτασε και είναι εφιάλτης!

Προ των πυλών η μεγάλη πρεμιέρα
30 Ιουλίου 2023 10:13
Το πρώτο trailer του SAW X έφτασε και είναι εφιάλτης!

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της, το πρώτο trailer του Saw X, της δέκατης ταινίας του δημοφιλούς horror franchise, μόλις κυκλοφόρησε, δίνοντας στους fans μια γεύση από την επιστροφή του Tobin Bell στο ρόλο του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου Jigsaw.

Το βίντεο δείχνει τον Jigsaw να φτάνει σε μια αμφιλεγόμενη κλινική, όπου τον υποδέχεται ένας γιατρός που ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεία για την ανίατη ασθένειά του. Ωστόσο, ο Jigsaw σύντομα συνειδητοποιεί ότι έχει εξαπατηθεί και ότι ο γιατρός και οι συνεργάτες του εκμεταλλεύονται απελπισμένους ανθρώπους σαν κι αυτόν.

Στη συνέχεια δραπετεύει από το κρεβάτι του νοσοκομείου και στήνει μια σειρά από θανάσιμες παγίδες για τους απαγωγείς του, χρησιμοποιώντας τον δικό τους ιατρικό εξοπλισμό και εργαλεία. Αφήνει επίσης πίσω του τις χαρακτηριστικές ηχογραφήσεις του, λέγοντάς τους ότι πρέπει να παίξουν ένα παιχνίδι για να επιβιώσουν. Το trailer περιλαμβάνει επίσης και την επιστροφή της Shawnee Smith ως Amanda Young, την πρώτη επιζήσασα και μαθητευόμενη του Jigsaw.

Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Saw X θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του Saw I και Saw II και θέλει να σας δείξει τα τελευταία «παιχνίδια» του Jigsaw. Την σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Kevin Greutert, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Peter Goldfinger και Josh Stolberg.

Στο Saw X πρωταγωνιστούν και οι Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (Come Play With Me), Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) και Michael Beach (Dahmer).

Για όσους δε γνωρίζουν ο John Kramer aka Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένας πρώην μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών.

Για την ιστορία, το πρώτο Σε Βλέπω κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία του James Wan. Η ιστορία της ταινίας περιστρεφόταν γύρω από δύο άνδρες οι οποίοι ξύπνησαν κλειδωμένοι σε ένα μπάνιο ενός βιομηχανικού κτηρίου. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ένα πτώμα, αλλά και οδηγίες για το πώς θα διαφύγουν.

Το Saw X θα παίξει στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου.