Το Halloween Kills έρχεται στο Netflix

Σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε την ταινία «Η Νύχτα με τις Μάσκες 2»
27 Ιουλίου 2023 20:23
Το Halloween Kills έρχεται στο Netflix

Μέσα από την κατηγορία «New & Hot» στο Netflix, μάθαμε ότι έρχεται μία πολύ επιτυχημένη ταινία τρόμου. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Halloween Kills (Η Νύχτα με τις Μάσκες 2), το οποίο έπαιξε στους κινηματογράφους της χώρας μας το 2021 και μέσα στον Αύγουστο θα καταφθάσει και στο Netflix.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για την δεύτερη ταινία της νέας τριλογίας Halloween, την οποία είχε αναλάβει ο David Gordon Green, ο οποίος θα φέρει μελλοντικά και τη νέα τριλογία του Εξορκιστή. Στην παραγωγή βρίσκεται ο Jason Blum με την Blumhouse Productions.

Το σενάριο του Halloween Kills υπογράφουν οι Scott Teems, Danny McBride και David Gordon Green, ενώ στο cast βρίσκονται οι Jamie Lee Curtis, James Jude Courtney, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Anthony Michael Hall και Thomas Mann.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει:

Το 2018, Η Νύχτα με τις Μάσκες του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Τζέιμι Λι Κέρτις, «έσφαξε» στο box office, κερδίζοντας περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έτσι έγινε το πιο εμπορικό κεφάλαιο της διάσημης σειράς ταινιών στα 40 χρόνια της ιστορίας της. Δημιούργησε μάλιστα ένα νέο ρεκόρ ως το μεγαλύτερο άνοιγμα σαββατοκύριακου για θρίλερ με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Και η νύχτα με τις μάσκες που θα σημάνει την επιστροφή του Μάικλ Μάγιερς, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Λίγα λεπτά αφότου η Λόρι (Τζείμι Λι Κέρτις), η κόρη της Κάρεν (Τζούντι Γκριρ) και η εγγονή της Άλισον (Άντι Μάτιτσακ) άφησαν το μασκοφόρο τέρας, τον Μάικλ Μάγιερς, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο με τραύματα, πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της.

Αλλά όταν ο Μάικλ καταφέρνει να απελευθερωθεί, το τελετουργικό λουτρό αίματος θα αναβιώσει. Όσο η Λόρι παλεύει με τους πόνους και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό της απέναντί του, ξεσηκώνει όλη την περιοχή σε ένα κυνήγι για τον ασταμάτητο φονιά. Οι γυναίκες θα ενωθούν με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλιότερου μακελειού του Μάικλ και θα αποφασίσουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν άγρυπνο όχλο που σκοπεύει να εξοντώσει τον Μάικλ μια για πάντα. Το κακό θα πεθάνει απόψε.

Το Halloween Kills έκανε πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2021 στους κινηματογράφους και τη streaming υπηρεσία του Peacock. Στο Netflix πρόκειται να καταφθάσει στις 15 Αυγούστου.