Saw X: Πρώτη εικόνα, πλοκή και ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα ταινία του “Σε Βλέπω”

Η Jigsaw επιστρέφει με νέα παιχνίδια
20 Ιουλίου 2023 19:17
Saw X: Πρώτη εικόνα, πλοκή και ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα ταινία του “Σε Βλέπω”

Η Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη επίσημη εικόνα από το Saw X (Σε Βλέπω 10) και αποκάλυψε παράλληλα ότι η νέα ταινία τρόμου θα κυκλοφορήσει τελικά πιο νωρίς.

Το αρχικό πλάνο της εταιρίας ήθελε το Saw X να γίνεται διαθέσιμο στις 27 Οκτωβρίου, αλλά φαίνεται ότι θα το δείτε νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, για άλλη μια φορά, στην παραγωγή βρίσκεται η Twisted Pictures.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο θρυλικός ηθοποιός του franchise, Tobin Bell θα επιστρέψει κανονικά στο ρόλο του και πλέον μάθαμε ότι πρόκειται για μία ταινία που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στις δύο πρώτες.

Το Saw X θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του Saw I και Saw II και θέλει να σας δείξει τα τελευταία «παιχνίδια» του Jigsaw. Η πλοκή λέει ότι ένας άρρωστος άντρας ονόματι John ταξιδεύει στο Μεξικό για ένα επικίνδυνο πείραμα ιατρικής με την ελπίδα να θεραπεύσει τον καρκίνο του, αλλά πολύ γρήγορα θα ανακαλύψει ότι η επέμβαση που είναι να υποβληθεί είναι μια απάτη. Ο διαβόητος δολοφόνος επιστρέψει στην ενεργό δράση με νέες πονηρές και έξυπνες παγίδες.

Δείτε την πρώτη εικόνα του Saw X:

Την σκηνοθεσία του Saw X έχει αναλάβει ο Kevin Greutert, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Peter Goldfinger και Josh Stolberg.

Για όσους δε γνωρίζουν ο John Kramer aka Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένας πρώην πολιτικός μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών, ως ένα τρόπο για να διαβεβαιώσει της δικής του θέλησης.

Για την ιστορία, το πρώτο Σε Βλέπω κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία του James Wan. Η ιστορία της ταινίας περιστρεφόταν γύρω από δύο άνδρες οι οποίοι ξύπνησαν κλειδωμένοι σε ένα μπάνιο ενός βιομηχανικού κτηρίου. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ένα πτώμα, αλλά και οδηγίες για το πώς θα διαφύγουν.

Το Saw X θα παίξει στους κινηματογράφους στις 29 Σεπτεμβρίου.