The Marvels: Δείτε τα νέα στιγμιότυπα με τις Captain Marvel, Ms. Marvel και Monica Rambeau

Η γυναικεία τριπλέτα ηρώων του MCU έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο
18 Ιουλίου 2023 21:45
The Marvels: Δείτε τα νέα στιγμιότυπα με τις Captain Marvel, Ms. Marvel και Monica Rambeau

Χάρη στο νέο ένθετο αφιέρωμα του περιοδικού Entertainment Weekly, αποκαλύπτονται νέα στιγμιότυπα από την ταινία "The Marvels", που αποτελεί sequel του "Captain Marvel", με πρωταγωνιστές τις Brie Larson, Iman Vellani και Teyonah Parris. 

Τέτοια αφιερώματα δεν γίνονται τυχαία και μάλλον κάποιο νέο επίσημο trailer πρέπει να διαφαίνεται στον ορίζοντα για το Captain Marvel 2, αφού το πρώτο teaser trailer είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Απρίλιο. Μέσα σε αυτό υπάρχουν πολλές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με πολλές σκηνές που δείχνουν μαζί την Kamala Khan, την Monica Rambeau aka Photon και την Captain Marvel/Carol Danvers έτοιμες να παλέψουν τόσο με το γεγονός ότι αλλάζουν θέσεις αλλά και με μια επερχόμενη κοσμική απειλή. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται και η γάτα Goose αλλά και ο Nick Fury του Samuel Jackson, τον οποίο θα δούμε μετά την solo σειρά του, Secret Invasion, η οποία σύντομα θα ολοκληρωθεί καθώς απομένουν δύο επεισόδια. 

Δείτε το νέο υλικό από το The Marvels

 

Τα υπόλοιπα μέλη του cast της ταινίας The Marvels είναι οι: Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton σε ρόλο μιας άγνωστης μέχρι στιγμής villain. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.  

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Η Carol Danvers ή αλλιώς Captain Marvel έχει πλέον ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες οδηγούν την Κάρολ να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν Καμάλα Καν από το Jersey City, γνωστής και ως Ms Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, που τώρα είναι αστροναύτης της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Όλοι μαζί, αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Το The Marvels αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2023.