Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το πώς γνωρίστηκαν Groot και Rocket από το Guardians of the Galaxy

Τη διηγήθηκε ο James Gunn μέσα από τον λογαριασμό του στο Threads
12 Ιουλίου 2023 16:58
Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το πώς γνωρίστηκαν Groot και Rocket από το Guardians of the Galaxy

Μια όμορφη έκπληξη για τους fans της Marvel και ειδικά για τους λάτρεις των Guardians of the Galaxy, επιφύλασσε ο James Gunn, οραματιστής και σκηνοθέτης των ταινιών τους στο MCU. 

Όλοι ήθελαν να μάθουν κάποτε την ιστορία του πώς ο Groot και ο Rocket γνωρίστηκαν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και επιτέλους, ο Gunn έκανε τα αποκαλυπτήρια μέσα από τον λογαριασμό του στο Threads. Ο Gunn κυριολεκτικά άρχισε να διηγείται την σύντομη αυτή ιστορία της γνωριμίας των δύο αξιολάτρευτων και αχώριστων μελών της ομάδας του Peter Quill/ Star Lord, απαντώντας έμμεσα σε έναν fan που τον ρώτησε "ποιος είναι ο Tibius Lark;". 

Αποτέλεσε άλλωστε έναν μυστηριώδη χαρακτήρα που ακούστηκε στην πρώτη ταινία και δεν ξανά αναφέρθηκε ποτέ έκτοτε. Ήταν άλλωστε ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε πίσω του το Guardians of the Galaxy Vol. 3, το οποίο ολοκλήρωσε τις περιπέτειες αυτής της φουρνιάς των Guardians. Ο πλέον επικεφαλής της DC Studios και του DC Universe ανέφερε επίσης ότι αυτή την ιστορία την είχε γράψει για μια ταινία μικρού μήκους εντός του MCU, αλλά δεν είχε ποτέ τον χρόνο να το κάνει. 

"Έγραψα μια ταινία μικρού μήκους που εξηγεί την προέλευση της γνωριμίας των Rocket & Groot. Έγινε ακόμα και storyboarding & location scouting & κάναμε δοκιμαστικά πλάνα γι' αυτό ( φάνηκε και στο SDCC μέσα στο "τρέιλερ" που κόψαμε μετά από 12 μέρες γυρισμάτων). Αλλά δεν είχα χρόνο να το κάνω, καθώς το Vol 1 μεγάλωνε. Σε αυτό ο Tibius Lark, ο Groot και ο Rocket ήταν όλοι φυλακισμένοι σε ένα βαθύ πηγάδι κάτω από το έδαφος. Ο Tibius ήταν στα πρόθυρα του θανάτου. Εξηγούσε στον Rocket ότι φρόντιζε τον Groot για χρόνια."

"Ήταν ένας πρώην φύλακας ζωολογικού κήπου σε έναν σκατένιο ζωολογικό κήπο στην πλευρά του γαλαξία που του εξηγούσε ότι είχε σώσει τον Groot, ο οποίος ήταν εκθεσιακό αντικείμενο εκεί, & ότι ο Groot ήταν ένας πιστός του φίλος. Ζήτησε από τον Rocket να τον φροντίσει, και μετά πέθανε. Καθώς πέθαινε ο Rocket κοίταξε κάτω στο σκοτεινό κελί & παρατήρησε ότι ήταν ένα ρομπότ, το κάτω μέρος του σώματός του ήταν διαλυμένο και μηχανικό.

"Οι φρουροί πάνω από το έδαφος άκουσαν κάτι να γουργουρίζει καί γύρισαν και είδαν τον Rocket και το Groot να ξεπηδούν από το έδαφος Ο Rocket βρισκόταν στον ώμο του Groot, και στα χέρια του ο Rocket κρατούσε ένα πολυβόλο φτιαγμένο από το σώμα του Tibius Lark, και πυροβόλησε όλους τους φρουρούς & δραπέτευσαν & ήταν μαζί μέχρι που συνάντησαν τους Guardians. Αυτός ήταν ο Tibius Lark".