Cinderella's Curse: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από την horror ταινία της Σταχτοπούτας

Τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους
10 Ιουλίου 2023 19:06
Cinderella's Curse: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από την horror ταινία της Σταχτοπούτας

Παλιότερα είχε αποκαλυφθεί ότι μία εταιρία παραγωγής ετοιμάζει την horror ταινία της Σταχτοπούτα, ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε λάβει η ταινία τρόμου του Γουίνι, Winnie the Pooh: Blood & Honey. Τώρα, κυκλοφόρησε η πρώτη ματιά από το Cinderella’s Curse που θα έρθει σύντομα να στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρόκειται για μία ταινία που έχει αναλάβει η ChampDog Films και θα επικεντρώνεται στο θρυλικό παραμύθι και θα το μετατρέψει σε έναν εφιάλτη. Μάλιστα, γνωρίζουμε ήδη ότι αυτή η ταινία θα έχει πολύ αίμα και θα είναι αρκετά “gore”. Στην παραγωγή βρίσκεται και η ITN Studios που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας.

Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας έφερε το IGN Αμερικής τις πρώτες εικόνες από την ταινία και όπως θα δείτε και εσείς, έχουν αρκετά σκοτεινό ύφος. Η Kelly Rian Sanson θα είναι η Σταχτοπούτα και θα την δείτε παρακάτω να φοράει ένα λευκό φόρεμα, καθώς και να κρατάει το εμβληματικό γοβάκι που είναι μέσα στα αίματα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Louisa Warren, ενώ το σενάριο έγραψε ο Harry Boxley (Mary Had A Little Lamb). Στο cast θα βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Chrissie Wunna και Danielle Scott.

Η Louisa Warren δήλωσε πρόσφατα: Αυτή είναι μια απίστευτα μοναδική ταινία της Σταχτοπούτα που όλοι αγαπάμε και γνωρίζουμε. Θα υπάρξουν μερικά ωραία πράγματα και φρικιαστικοί θάνατοι από τα χέρια της.

Το Cinderella's Curse θα παίξει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.

Tags: