Το τελικό trailer Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One έχει δράση και έναν…”trailer guy”

Σε λίγες μέρες στους κινηματογράφους
10 Ιουλίου 2023 18:41
Το τελικό trailer Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One έχει δράση και έναν…”trailer guy”

Ο Tom Cruise ετοιμάζεται για την επόμενη περιπέτειά του με το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο) και μόλις κυκλοφόρησε το τελικό trailer, το οποίο θέλει να σας ψήσει για να επισκεφθείτε στον κινηματογράφο.

Κλείστε τα εισιτήριά σας για την ταινία με τις καλύτερες κριτικές για το 2023 λέει η Paramount Pictures στο τελικό trailer του Dead Reckoning και παρουσιάζει μεταξύ άλλων μερικές σκηνές από την ατέλειωτη δράση της.

Ωστόσο, το βίντεο έχει μία ακόμη έκπληξη για όσους θυμούνται κάποια παλιά trailers ταινιών του Χόλιγουντ. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο trailer θα ακούσετε και έναν αφηγητή να πετάει ατάκες για την ταινία και όλο αυτό φέρνει στον παλιό “trailer guy” που ακουγόταν σε θρυλικά διαφημιστικά βίντεο παλιότερων ταινιών.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει:

O Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Η τέχνη του τρεξίματος του Tom Cruise: Δείτε τον να τρέχει σε όλα τα Mission Impossible (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλάι στον Tom Cruise θα δείτε και τους Pom Klementieff, Rob Delaney, Cary Elwes, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell και Ving Rhames. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Christopher McQuarrie, ο οποίος έγραψε και το σενάριο της ταινίας μαζί με τους Bruce Geller και Erik Jendresen.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 13 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.