Foundation: Η 2η σεζόν της sci-fi σειράς της Apple έχει ημερομηνία και ολοκαίνουργιο trailer

Η συνέχεια αναμένεται ανατρεπτική
08 Ιουλίου 2023 17:38
Foundation: Η 2η σεζόν της sci-fi σειράς της Apple έχει ημερομηνία και ολοκαίνουργιο trailer

Η Apple δημοσίευσε το επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του Foundation που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται σε λίγες ημέρες μέσα από την streaming υπηρεσία, Apple TV+. Η εταιρία υπόσχεται έναν ανατρεπτικό κύκλο που θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και έναν πόλεμο που είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Πλέον έχει περάσει περισσότερο από έναν αιώνα μετά το φινάλε της 1ης σεζόν και η ένταση αυξάνεται όλο και περισσότερο σε όλο τον γαλαξία. Καθώς οι Cleons αποκαλύπτονται, μια εκδικητική βασίλισσα σχεδιάζει να καταστρέψει την Αυτοκρατορία. Οι Hari, Gaal και Salvor ανακαλύπτουν μια αποικία από Mentalics που έχουν ειδικές ικανότητες που απειλούν να αλλάξουν την ιστορία της ψυχολογίας. Παράλληλα, το Foundation και η Αυτοκρατορία βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης και πολέμου με τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Στους ρόλους τους επιστρέφουν οι Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton και Terrence Mann, ενώ η 2η σεζόν θα έχει και νέα πρόσωπα. Οι νέοι ηθοποιοί που θα συμπληρώσουν το cast είναι Isabella Laughland (Brother Constant), Kulvinder Ghir (Poly Verisof), Ella-Rae Smith (Queen Sareth of Cloud Dominion), Holt McCallany (Warden Jaegger Fount), Rachel House (Tellem Bond), Nimrat Kaur (Yanna Seldon), Ben Daniels (Bel Riose) και Dimitri Leonidas (Hober Mallow).

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Foundation είναι μια παραγωγή της Skydance Television και στη σειρά showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο David S. Goyer. Πλάι του στην παραγωγή βρίσκονται και οι Alex Graves, David Ellison, Dana Goldberg, Bill Bost, Robyn Asimov και Marcy Ross.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το σόου της Apple είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του μετρ της επιστημονικής φαντασίας, Isaac Asimov και από την 1η κιόλας σεζόν έβγαζε έντονο άρωμα από θρυλικά franchises όπως τα Star Wars και Star Trek.

Η 2η σεζόν του Foundation θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Apple TV+ στις 14 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.