Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το The Nun 2

Ετοιμαστείτε για το επόμενο κεφάλαιο του The Conjuring franchise
07 Ιουλίου 2023 15:18
Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το The Nun 2

Η δαιμονική οντότητα, Valak, πρόκειται να επιστρέψει αυτόν τον Σεπτέμβριο και να στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες με το The Nun 2. Πρόκειται για το νέο κεφάλαιο του The Conjuring franchise, που αναμένεται να συνεχίσει την ιστορία της Αδελφής Irene που την υποδύεται για άλλη μια φορά η Taissa Farmiga.

Εκείνη, θα έρθει αντιμέτωπη για ακόμη μια φορά με την Valak στο μοναστήρι Saint Cartha, αφού φαίνεται πως για άλλη μια φορά την ακολουθεί αυτή η οντότητα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Taissa Farmiga είναι η μικρή αδερφή της Vera Farmiga, η οποία υποδύεται την Lorraine Warren στα Conjuring. Συνεχίζοντας, ο Jonas Bloquet επιστρέφει στο ρόλο του Maurice ή αλλιώς Frenchie, ενώ πλάι τους θα βρίσκεται και η Anna Popplewell στο ρόλο της Marcella.

Η Katelyn Rose Downey θα επιστρέψει ως Sophie, ενώ το cast συμπληρώνει και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του HBO, Euphoria. Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια, αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες. Το ρόλο της Valak, θα έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring 2 και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές.

Σε ποια θέση του Timeline διαδραματίζεται το sequel;

Το sequel λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και λίγο μετά το Annabelle: Creation. Αυτό σημαίνει ότι το The Nun 2 είναι 3ο στην ιστορία του όσον αφορά το timeline του The Conjuring franchise.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun.

Πότε θα παίξει στους κινηματογράφους;

Το The Nun 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή. Ωστόσο, στη χώρα μας, οι ταινίες βγαίνουν μια ημέρα πιο πριν από την Αμερική και κατά πάσα πιθανότητα το The Nun 2 θα το δούμε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους:

 

Τα γυρίσματα του The Nun 2 ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν εκείνη τη χρονιά. O Michael Chaves του The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Nun 2, ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί η Akela Cooper του Malignant.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε τα εξής:

Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα στο The Nun II. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει για να μπορέσω να «ξεφορτωθώ» όλα τα easter eggs που βάλαμε στην ταινία.

Η επίσημη αφίσα του The Nun 2:

Το Conjuring θα μεγαλώσει κι άλλο. Γνωρίζουμε αρκετό καιρό τώρα ότι στα σκαριά βρίσκεται η 4η ταινία του The Conjuring, με τον Patrick Wilson και την Vera Farmiga να επιστρέφουν κανονικά στη νέα ταινία. Ολόκληρο το franchise έχει ξεπεράσει πλέον τα 2 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, οπότε ήταν λογικό κι επόμενο να συνεχιστεί. Ωστόσο, το Conjuring 4 θα είναι μάλλον και το τελευταίο.

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα ονομάζεται The Conjuring: Last Rites. Το σενάριο του Last Rites είναι σίγουρο ότι θα το αναλάβει ο David Leslie Johnson-McGoldrick, ο οποίος έγραψε τα The Conjuring 2 και The Conjuring 3. Πρόσφατα μάθαμε ότι έρχεται και η τηλεοπτική σειρά του Conjuring, η οποία θα παίζει μέσα από τη συχνότητα του “Max”.