Deadpool 3: Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα

Νέες πληροφορίες από το πλατό για μια σκηνή που εμπλέκει την TVA
05 Ιουλίου 2023 16:10
Deadpool 3: Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα

Σε σπριντ εξελίσσονται τα γυρίσματα του Deadpool 3 εν μέσω τη απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ αλλά και μιας επικείμενης άλλης απεργίας του Screen Actors Guild που θα μπορούσε να περιπλέξει ακόμη περισσότερα την υπόθεση. Όπως μεταδίδει το Deadline το 90% των γυρισμάτων του Deadpool 3 έχουν ολοκληρωθεί, μιας και πρόσφατα η ημερομηνία πρεμιέρας του μετατέθηκε για 6 μήνες νωρίτερα από την αρχική αναμενόμενη πρεμιέρα του τον χειμώνα του 2024. 

Πληροφορίες του γνωστού insider @MyTimeToShineH μεταφέρουν ότι η ταινία με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman ως Deadpool και Wolverine αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Ωστόσο, στην φόρα βγήκαν και μερικές άλλες πληροφορίες που είναι αποκαλυπτικές για την πλοκή του Deadpool 3. Ο ίδιος insider ααπό το Twitter αναφέρει ότι αυτές τις μέρες γυρίζεται σε ένα δάσος μια σκηνή κυνηγητού, όπου συμμετέχουν πολλοί πράκτορες της TVA. Η TVA φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σενάριο του Deadpool 3 και εικάζεται ότι χάρη στα portals της θα φέρουν τον Wade Wilson του Reynolds από το σύμπαν της Fox σε αυτό του MCU και της Marvel Studios, ενώ ακούγονται φήμες ότι θα εμφανιστεί η Miss Minutes και ο Agent Mobius του Owen Wilson από τη σειρά "Loki". 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η οποία ήταν η εταιρία που έφερε τα δύο πρώτα Deadpool.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown" θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και ο Rob Delaney ως Peter.

Για την ιστορία, τα γυρίσματα του Deadpool 3 είχαμε μάθει ότι ξεκίνησαν μέσα στον Μάιο, ενώ λίγο αργότερα σάς ενημερώσαμε ότι η απεργία του WGA “χτύπησε” τις ατάκες του Ryan Reynolds

Πρόσφατα μάθαμε ότι η ταινία θα κάνει κατά έξι μήνες νωρίτερα το ντεμπούτο της στις αίθουσες, μαζί με ένα σωρό καθυστερήσεις που έγιναν για τις άλλες ταινίες του Phase 5 και Phase 6 του MCU. 

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024, αντί για τις 8 Νοεμβρίου του 2024 όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι πρότινος.