Θρηνεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Πέθανε ο ηθοποιός Λεάντρο Ντε Νίρο που ήταν εγγονός του

Η δήλωση που έκανε ο θρυλικός ηθοποιός για τον θάνατο του 20χρονο εγγονού του
03 Ιουλίου 2023 23:22
Θρηνεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Πέθανε ο ηθοποιός Λεάντρο Ντε Νίρο που ήταν εγγονός του

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 20 ετών ο Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ (Leandro De Niro Rodriguez) εγγονός του θρυλικού ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο Leandro De Niro είχε παίξει στις ταινίες A Star Is Born (2018) και το Cabaret Maxime, σύμφωνα με το ρεζουμέ του στο IMDb. 

Την τραγική είδηση για τον De Niro και την οικογένειά του επιβεβαίωσε η μεγαλύτερη κόρη του, Ντρένα Ντε Νίρο μέσα από τον Instagram λογαριασμό της. Η Drena De Niro είναι η υιοθετημένη κόρη του Robert από τον γάμο του με την Diane Abbott. 

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα, ωστόσο δημοσίευμα της Daily Mail προ μερικών ωρών, αναφέρει ότι ο Leandro εντοπίστηκε νεκρός, καθισμένος σε μία πολυθρόνα μέσα στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σύμφωνα με αστυνομική πηγή, δίπλα στη σορό του βρέθηκε ένας δίσκος με λευκή σκόνη η οποία δεν έχει εξακριβωθεί τι είναι. Το άτομο που τον βρήκε αναίσθητο ήταν ένας φίλος του, ο οποίος ανησύχησε, καθώς δεν είχε νέα του εδώ και μέρες και πήγε να ελέγξει αν είναι καλά.

Στην ανάρτηση της Drena De Niro στο Instagram δεν αναφέρθηκε στα αίτια του θανάτου του, τα οποία προς το παρόν παραμένουν άγνωστα, γράφοντας τα εξής: "Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. 'Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σου. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεταφέρω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον αιώνιο παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι."

Το μήνυμα του De Niro για το θάνατο του εγγονού του

Σε δήλωσή του, ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο είπε: "Είμαι βαθύτατα θλιμμένος από το θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Λέο. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα συλλυπητήρια όλων σας. Ζητάμε να μας δοθεί η ιδιωτικότητα για να πενθήσουμε την απώλεια του Λίο".

Επίσης, σε ακόλουθη δήλωσή της, η Drena De Niro ανέφερε: "Είμαστε σοκαρισμένοι και με απέραντη θλίψη που αποχαιρετάμε τον αγαπημένο μας γιο Leo. Σας ευχαριστούμε για το κύμα αγάπης και υποστήριξης και ζητάμε να μας δώσετε την απαραίτητη ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή για να επεξεργαστούμε αυτό το απαρηγόρητο πένθος".