Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του Mortal Kombat 2 και κλείνει το μάτι στον Johnny Cage

O Karl Urban της σειράς “The Boys“ θα υποδυθεί τον κινηματογραφικό Johhny Cage
02 Ιουλίου 2023 20:44
Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του Mortal Kombat 2 και κλείνει το μάτι στον Johnny Cage

Εδώ και μία εβδομάδα έχουν ξεκινήσει κανονικά τα γυρίσματα του Mortal Kombat 2, της κινηματογραφικής συνέχειας του reboot του 2021, μόνο που αυτή τη φορά το cast απέκτησε ένα δυνατό σταρ στο όνομα του Karl Urban. Πρόκειται για τον Νεοζηλανδό ηθοποιό που υποδύθηκε τον Eomer στις ταινίες Lord of the Rings, τον "Bones" στην πιο πρόσφατη τριλογία ταινιών Star Trek, αλλά και τον "Butcher" στην επιτυχημένη σειρά "The Boys" της Amazon, ο οποίος στο sequel θα παίξει τον εμβληματικό χαρακτήρα των παιχνιδιών, τον Johnny Cage. 

Στη συνέχεια της ταινίας του 2021 θα δούμε το επόμενο βήμα στο ταξίδι του Cole Young (Lewis Tan) καθώς διεξάγεται ένα νέο τουρνουά Mortal Kombat για να καθοριστούν οι τύχες του κόσμου και των βασιλείων. Ο ηθοποιός Ludi Lin που υποδύεται τον Liu Kang ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του, όπου απεικονίζεται η κλακέτα της ταινίας, αποκαλύπτοντας το ξεκίνημα των γυρισμάτων.

Οι πιο παρατηρητικοί όμως είδανε ότι στην κλακέτα αποκαλύπτεται και το επίσημο λογότυπο του Mortal Kombat II (πλέον μάλλον θα γράφεται με λατινικούς αριθμούς), το οποίο όμως εικάζεται ότι φέρει ένα easter egg για τον Cage. Βλέπετε ο χαρακτήρας του Johnny Cage είναι ένας πομπώδης, ναρκισσιστής Χολιγουντιανός σταρ που τυγχάνει να κατέχει υπερφυσικές ικανότητες και αντοχή. 

Η πράσινη αύρα που ντύνει το λογότυπο του Mortal Kombat II λέγεται πως είναι κλείσιμο του ματιού στην πράσινη αύρα των δυνάμεών του όταν τις χρησιμοποιεί στη μάχη. 

Δείτε την φωτογραφία: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ludi Lin (@ludilin)

Η φωτογραφία που έβγαλε το βασικό cast λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα: 

Simon McQuoid θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel, ενώ ο Jeremy Slater των Moon Knight και The Exorcist πρόκειται να γράψει το σενάριο. Το cast της sequel ταινίας γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει επίσης τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade και Hiroyuki Sanada ως Scorpion.

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες του cast του Mortal Kombat II έχουμε την Tati Gabrielle ("You") ως Jade, την Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) ως Kitana, τον Martyn Ford ως Shao Kahn, τον Desmond Chiam ως King Jerrod, την Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel και τον Damon Herriman (Once Upon A Time in Hollywood) στο ρόλο του Quan Chi. 

Η πρώτη ταινία Mortal Kombat που αποτέλεσε reboot των ταινιών του 1995 και 1997, κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας στο HBO Max και αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες σε προβολές για την streaming υπηρεσία της Warner. Πριν καιρό είχε γίνει γνωστό πως στα σχέδια της Warner, για το κινηματογραφικό μέλλον του Mortal Kombat, δεν αποκλείεται ένα σύμπαν ταινιών αλά MCU.

Το Mortal Kombat 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.