Ο Jason Blum δεν αποκλείει ένα crossover μεταξύ Insidious και Sinister

Δεν έχουν βρει την κατάλληλη ιστορία
30 Ιουνίου 2023 17:20
Ο Jason Blum δεν αποκλείει ένα crossover μεταξύ Insidious και Sinister

Η Blumhouse έχει στο ιστορικό της πολλά horror franchises που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, όπως είναι το The Conjuring, το Insidious και το Sinister. Η νέα ταινία του Insidious πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούλιο με τίτλο Insidious: The Red Door, ωστόσο, τι θα λέγατε και για ένα crossover;

Έχουμε δει στο παρελθόν τους κόσμους πολλών ταινιών να γίνονται ένα για τις ανάγκες μιας ταινίας, όπως είναι το Freddy vs Jason ή τον κόσμο του Alien και του Predator. Τώρα, ο γνωστός παραγωγός, Jason Blum, παραδέχτηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ότι έχουν περάσει διάφορα crossovers από το μυαλό του.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι είχε στο μυαλό του ένα crossover μεταξύ του Sinister και του Insidious και νιώθει ότι αυτά τα δύο θα ταίριαζαν πολύ μαζί. Το μοναδικό πράγμα που είναι πρόκληση για τον Jason Blum, είναι να βρεθεί μια ιστορία που θα έκανε αυτό το crossover να αξίζει.

Νομίζω ότι θα ήταν διασκεδαστικό να το κάνουμε, αλλά θα πρέπει να βρούμε τη σωστή ιστορία. Το αναπτύξαμε για λίγο, αλλά δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλήξουμε σε κάτι ενδιαφέρον. Και δεν ήθελα να κάνω μια ταινία μόνο για χάρη του crossover. Ήθελα να κάνω μια ταινία που να ήταν πολύ καλή. Δεν είχαμε ποτέ μια υπέροχη ιδέα, αλλά είμαι ανοιχτός…

Όπως φαίνεται, ο Blum και οι συνεργάτες του είχαν κάτι στα σκαριά, αλλά δεν προχώρησε, καθώς δεν βρήκαν την κατάλληλη ιστορία για να πουν. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το «παραθυράκι» παραμένει ανοιχτό και ίσως κάποια στιγμή συμβεί ένα crossover μεταξύ του Sinister και του Insidious.

Η σύνοψη του Insidious: The Red Door λέει:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

To Insidious: The Red Door θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.