Το Retribution είναι η νέα ταινία δράσης του Liam Neeson – Δείτε το trailer

Θα παίξει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο
28 Ιουνίου 2023 19:27
Το Retribution είναι η νέα ταινία δράσης του Liam Neeson – Δείτε το trailer

Η Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer και την αφίσα για το Retribution, ένα ολοκαίνουργιο θρίλερ δράσης, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Liam Neeson.

Το βίντεο ξεκινάει με τον Neeson να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο με τα παιδιά του, όπου δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που του λέει ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει μια βόμβα που θα τους ανατινάξει όλους. Ο χαρακτήρας του Neeson πρέπει να υπακούσει όλες τις εντολές του, για να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει:

Όταν ένας μυστηριώδης άνθρωπος καλεί για βόμβα στο αυτοκίνητό του, ο Matt Turner (Neeson) ξεκινά μια μεγάλη καταδίωξη στην πόλη που μένει για να ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη σειρά από αποστολές. Με τα παιδιά του παγιδευμένα στο πίσω κάθισμα και μια βόμβα που θα εκραγεί αν βγουν από το αυτοκίνητο, μια κανονική βόλτα γίνεται ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, καθώς ο Matt ακολουθεί τις ολοένα και πιο επικίνδυνες οδηγίες του ξένου σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να σώσει την οικογένειά του.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jack Champion, Embeth Davidtz, Arian Moayed, Noma Dumezweni, Matthew Modine, Lilly Aspell, Emily Kusche, Michael S. Ruscheinsky, Jerry Kwarteng, Christian Koerner, Daniel Grave, Nedy John Cross και Antonije Stankovic.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Nimród Antal, ο οποίος είναι γνωστός από projects όπως το Control και το Servant, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Andrew Baldwin, Christopher Salmanpour και Alberto Marini. Παραγωγοί είναι οι Andrew Rona, Alex Heineman, Jaume Collet-Serra και Juan Sola.

Το Retribution θα παίξει στους κινηματογράφους στις 25 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.