Το Don't Breathe 2 έρχεται στο Netflix

Θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα στον Ιούλιο
25 Ιουνίου 2023 09:34
Το Don't Breathe 2 έρχεται στο Netflix

Μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, το Netflix αποκάλυψε ότι η συνέχεια μιας πολύ γνωστής ταινίας τρόμου πρόκειται να καταφθάσει προσεχώς στην υπηρεσία. Ο λόγος γίνεται για το sequel του Don't Breathe (Μην Ανασαίνεις) που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2021 και συνέχιζε την ιστορία του “The Blind Man” του Stephen Lang.

Το Don't Breathe 2 έρχεται σε σκηνοθεσία του Rodo Sayagues, ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Fede Alvarez. Πλέον, ο Nordstrom, μετά από τα γεγονότα που συνέβησαν στην ταινία του 2016, έχει φύγει από εκείνη την πόλη και έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι με τη «νέα κόρη του», την Madelyn Grace. Ωστόσο, η κατάρα του τον ακολουθεί και εδώ, καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με γνώριμα πρόσωπα του παρελθόντος. Το Don't Breathe 2 λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια αργότερα από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix λέει τα εξής:

Ένας τυφλός βετεράνος εκπαιδεύει την υιοθετημένη κόρη του ώστε να αντιμετωπίζει κάθε κίνδυνο, αλλά πέφτουν σε ενέδρα όταν ένας άγνωστος από το παρελθόν ζητά εκδίκηση.

Στο sequel θα δείτε επίσης τους Madelyn Grace, Brendan Sexton III, Adam Young, Rocci Boy Williams, Christian Zagia, Bobby Schofield, Fiona O'Shaughnessy, Stephanie Arcila, Diaana Babnicova, Sofija Stojanovic και άλλοι.

Το Don't Breathe 2 θα παίζει στο Netflix από τις 18 Ιουλίου.