Η Illumination απαντάει στις φήμες περί Zelda ταινίας

«είναι απλά φήμες» είπε ο CEO
16 Ιουνίου 2023 15:03
Η Illumination απαντάει στις φήμες περί Zelda ταινίας

Πριν από λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που έλεγαν ότι η Universal, η Illumination και η Nintendo ετοιμάζουν την ταινία του Zelda, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Super Mario Bros. Movie. Το ρεπορτάζ είχε φέρει στη δημοσιότητα ο γνωστός αναλυτής, Jeff Sneider, αλλά όπως όλα δείχνουν, τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Μιλώντας στο The Wrap, ο CEO της Illumination, Chris Meledandri, είπε ότι δεν έχει ιδέα πως βγήκαν αυτές οι φήμες στη δημοσιότητα, καθώς δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για την ταινία του Zelda.

Δεν ξέρω από που προήλθε όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορούν να υποθέσουν κάτι τέτοιο, επειδή είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με την Nintendo. Η σχέση μου με τη Nintendo περιλαμβάνει πλέον τη συμμετοχή μου στο διοικητικό συμβούλιό της, οπότε καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι μπορούν να υποθέσουν αυτά τα πράγματα. Αλλά όσον αφορά αυτό (το Zelda εννοεί), ακούω απλώς πολλές φήμες. Το τι ακριβώς θα ακολουθήσει είναι μεταξύ της Nintendo και της Illumination.

O Sneider είχε πει στις δηλώσεις του ότι η Universal Pictures είναι έτοιμη να πάρει τα δικαιώματα, αλλά είχε γίνει χαμός στο διαδίκτυο με φήμες.

ΦΗΜΗ: Η Nintendo είναι κοντά στο να κλείνει συμφωνία με την Universal για την ταινία του Zelda

Πιο συγκεκριμένα, ο Sneider είχε πει τα εξής:

Από ό,τι μου είπαν, είναι έτοιμο στο να γίνει επίσημο, η Universal είναι έτοιμη να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με την εταιρία Nintendo για το The Legend of Zelda.

Το Zelda, φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο franchise των illumination και Nintendo, το οποίο και πάλι, νομίζω ότι όλοι κάπως το περιμέναμε αυτό. Και αυτό λόγω της επιτυχίας του Super Mario. Μου έχουν πει ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Από την άλλη, ο ίδιος ο παραγωγός του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα τον ενδιέφερε να μεταφερθεί το franchise στη σκοτεινή αίθουσα.

Το μέλλον των δύο εταιριών δεν το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά υπάρχει επίσης και μια μεγάλη πιθανότητα να έρθει το sequel του Super Mario, καθώς η πρώτη ταινία τα πήγε τόσο καλά εμπορικά που κατάφερε να ξεπεράσει το 1.3 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.