Tom Holland: “Ένα κομμάτι μου λέει να απομακρυνθώ από τον Spider-Man”

Ο διάσημος ηθοποιός σε μία νέα συνέντευξη
15 Ιουνίου 2023 00:43
Tom Holland: “Ένα κομμάτι μου λέει να απομακρυνθώ από τον Spider-Man”

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις μεταξύ Sony Pictures και Marvel για το Spider-Man 4. Μάλιστα, και ο Tom Holland έχει βρεθεί σε μερικές από αυτές για να μιλήσει για το μέλλον του ως Άνθρωπος Αράχνη. Παρόλο που το 4ο κεφάλαιο του “Spidey” δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως μιας και οι παραγωγοί βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις, ο Holland επιστρέφει τώρα με νέες δηλώσεις.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο Tom Holland μίλησε για το Spider-Man 4 και δήλωσε ότι είχε κάποια meetings με την Amy Pascal την παραγωγό, τον Kevin Feige της Marvel, την Rachel O’ Connor και άλλα στελέχη της Marvel. Οι πρώτες συναντήσεις αφορούσαν τους λόγους για τους οποίους θα έκαναν και πάλι μία ακόμη Spider-Man ταινία με εκείνον να λέει: “Νομίζω ότι βρήκαμε το λόγο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με το που βρισκόμαστε όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι”.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει και ένα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του, αφού αποκάλυψε ότι ένα κομμάτι του λέει να απομακρυνθεί από τον Spider-Man και να δώσει τη σκυτάλη σε ένα νέο παιδί.

Είμαι επίσης λίγο ανήσυχος για αυτό. Υπάρχει ένα “στίγμα” για το 4ο μέρος σε όλα τα franchise. Νιώθω ότι πιάσαμε ταβάνι με το πρώτο μας franchise και υπάρχει ένα κομμάτι μέσα μου που θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά και να δώσει τη σκυτάλη στο επόμενο τυχερό παιδί που θα ζωντανέψει το χαρακτήρα.

Προς το παρόν οι συζητήσεις για την 4η ταινία του Spider-Man έχουν σταματήσει λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στις ΗΠΑ. Ωστόσο φαίνεται ότι η παραγωγή έχει βρει τους λόγους για τους οποίους θα επαναφέρει τον Spider-Man στις κινηματογραφικές αίθουσες.

O Tom Holland ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα κάνει ένα διάλειμμα περίπου ενός έτους από την υποκριτική, λόγω του ότι τον "διέλυσε" ψυχολογικά ο ρόλος του στη σειρά The Crowded Room.

Το Spider-Man: No Way Home με τον Tom Holland και την Zendaya έπαιξε στους κινηματογράφους το 2021 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με έσοδα που άγγιξαν τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για περισσότερα σχετικά με το Spider-Man 4 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.