Η Zazie Beetz δε θα βρίσκεται στο Deadpool 3 του Ryan Reynolds

Το επιβεβαίωσε η ίδια
13 Ιουνίου 2023 14:05
Η Zazie Beetz δε θα βρίσκεται στο Deadpool 3 του Ryan Reynolds

Μία πολύ σημαντική ηρωίδα φαίνεται ότι δε θα βρίσκεται στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds και τον Hugh Jackman.

Η παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά έρχονται στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες. Μία από αυτές τις πληροφορίες αφορούν τώρα την Zazie Beetz. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, δε θα συμμετέχει στο Deadpool 3.

Η Beetz έσπασε τώρα τη σιωπή της και μίλησε στο Decider αποκαλύπτοντας ότι δε θα βρίσκεται στο Deadpool 3 για να υποδυθεί και πάλι την Domino. Επίσης, είπε ότι δεν έχει ιδέα σε τι στάδιο είναι η παραγωγή λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

Κοίτα, δε θα βρίσκομαι στο Deadpool 3, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται εκεί. Υποθέτω ότι μάλλον κάνουν μια παύση τώρα από τα γυρίσματα. Είμαι ενθουσιασμένη για να το δω.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 είχαμε μάθει ότι ξεκίνησαν μέσα στον Μάιο, ενώ λίγο αργότερα σάς ενημερώσαμε ότι η απεργία του WGA “χτύπησε” τις ατάκες του Ryan Reynolds. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η οποία ήταν η εταιρία που έφερε τα δύο πρώτα Deadpool.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και ο Rob Delaney ως Peter.

Όσον αφορά την Zazie Beetz, εκείνη πρόκειται να παίξει στο Joker: Folie a Deux με τον Joaquin Phoenix και την Lady Gaga, ενώ είχε εμφανιστεί και στο Black Mirror του Netflix.

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.