Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός Treat Williams

Τον παρέσυρε αυτοκίνητο
13 Ιουνίου 2023 08:50
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός Treat Williams

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια δυσάρεστη είδηση που αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός Treat Williams (Τριτ Γουίλιαμς) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Ο 71χρονος ηθοποιός επέβαινε στη μηχανή του όταν ξαφνικά τον παρέσυρε ένας 35χρονος με το αυτοκίνητό του.

Το τροχαίο έγινε πριν από μερικές ώρες στις ΗΠΑ και τα αμερικανικά μέσα λένε ότι ο 35χρονος έστριψε αριστερά για να πάει σε ένα πάρκινγκ και παρέσυρε τον Williams, ο οποίος βρισκόταν πάνω στη μηχανή του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Επίσης, το τροχαίο έγινε κοντά στο σπίτι του ηθοποιού στο Βερμόντ λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση που έκανε στο Twitter ότι περιποιείται τον κήπο του.

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις που έκανε στο Twitter πριν από λίγες ώρες:

Ο ατζέντης του ηθοποιού δήλωσε:

Σκοτώθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα. Πήγαινε να στρίψει και τον "έκοψε" ένα αυτοκίνητο. Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος. Τον αγαπούσαν οι σκηνοθέτες. Ήταν στην καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του '70.

Ο Williams είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του στην ταινία Hair το 1979 σε σκηνοθεσία Milos Forman και κεντρικό πρωταγωνιστή τον John Savage, αλλά και στο 1941 του Steven Spielberg. Επίσης, είχε παίξει και στην τηλεοπτική σειρά Everwood του Greg Berlanti.

Ο Treat Williams είχε συμμετάσχει σε πολλές και γνωστές παραγωγές του Χόλιγουντ, όπως το Deep Rising του Stephen Sommers, την τηλεοπτική σειρά We Own This City με πρωταγωνιστή τον Jon Bernthal, το CSI: Crime Scene Investigation, το The Simpsons, το Law & Order, το Deadly Hero, ενώ είχε δανείσει τη φωνή του και σε δύο επεισόδια στο Batman: The Animated Series.

Ο Richard Treat Williams γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1951 στο Stamford και είχε στο ιστορικό του 3 υποψηφιότητες για Golden Globe.