Η φρικιαστική κούκλα της Annabelle έρχεται για να “στοιχειώσει” το σαλόνι σας (ΦΩΤΟ)

Το καλύτερο δώρο για τους fans του Conjuring universe
12 Ιουνίου 2023 14:59
Η φρικιαστική κούκλα της Annabelle έρχεται για να “στοιχειώσει” το σαλόνι σας (ΦΩΤΟ)

Είστε λάτρεις του σύμπαντος του The Conjuring πιο συγκεκριμένα των ταινιών της Annabelle; Τότε να σας πούμε ότι η γνωστή εταιρία, NECA, ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια φιγούρα της γνωστής και φρικιαστικής κούκλας.

Η περιγραφή της NECA για την κούκλα λέει τα εξής: Η δαιμονισμένη κούκλα Annabelle εμφανίζεται στο Conjuring Universe και στις δικές της spin-off ταινίες. Αυτή είναι μια ακόμη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά “Head Knocker” της NECA και σας φέρνει την τρομακτική κούκλα που κάθεται στην καρέκλα της, ζωγραφισμένη στο χέρι με απίστευτη λεπτομέρεια. Η κούκλα έχει ύψος 17.8 εκατοστά και έρχεται σε μία ιδιαίτερη συλλεκτική ματ συσκευασία με “glossy” φινίρισμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Η νέα έκδοση της Annabelle θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, αλλά η τιμή της μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη. Μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της NECA πατώντας εδώ.

Η Annabelle εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πρώτο Conjuring και είχε τρομάξει τόσο πολύ το κοινό, που λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν δύο ταινίες που επικεντρωνόντουσαν σε αυτή την κούκλα. Με τίτλο Annabelle: Creation και Annabelle Comes Home οι δύο spin-off ταινίες γνώρισαν αρκετά μεγάλη επιτυχία.