Ο Tom Holland μίλησε και πάλι για το Spider-Man 4

Φαίνεται ότι όλα πηγαίνουν καλά…
11 Ιουνίου 2023 17:34
Ο Tom Holland μίλησε και πάλι για το Spider-Man 4

Ο Tom Holland έδωσε μια ακόμη συνέντευξη και μίλησε για το Spider-Man 4, το οποίο μάθαμε πρόσφατα ότι ετοιμάζεται κατά κάποιον τρόπο, αλλά και για την live-action ταινία του Miles Morales που έχει στα σκαριά η Sony Pictures.

Πρόσφατα η παραγωγός Amy Pascal επιβεβαίωσε ότι η Sony Pictures έχει στα σκαριά την live action ταινία του Miles Morales. Φαίνεται ότι αυτό θα είναι κάτι ξεχωριστό από το Spider-Man 4, αν και ο Tom Holland θα ήταν "μέσα" για να συστήσει αυτόν τον χαρακτήρα στο κοινό. Μιλώντας στο Inverse, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

Θα ήταν τιμή να έρθει ο Miles Morales στον live action κόσμο. Πώς θα το κάνουμε αυτό, δεν ξέρω, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα ήμουν μέσα.

Επίσης, πριν από μέρες δήλωσε ότι θα επιστρέψει μόνο εάν βρεθεί ο τρόπος να ξεπεράσει η ταινία το Spider-Man: No Way Home. Μιλώντας τώρα στο Inverse, ο Holland είπε ότι το script, το σενάριο για το Spider-Man 4 δηλαδή δείχνει πολύ καλό μέχρι στιγμής. Ο ηθοποιός είπε ότι συμβαίνουν πραγματάκια αυτόν τον καιρό και είναι ενθουσιασμένος.

Δεν ξέρω εάν πραγματοποιηθεί ή όχι, ποιος ξέρει; Αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται αρκετά καλό (το σενάριο εννοεί) και θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

Παράλληλα ο Tom Holland ανακοίνωσε και πάλι πως θα κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα περίπου ενός έτους από την υποκριτική, λόγω του ότι τον "διέλυσε" ψυχολογικά ο ρόλος του στη σειρά The Crowded Room.

Για περισσότερα σχετικά με το Spider-Man 4 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.