Expend4bles: Νέο poster για την ταινία των Statham, Stallone και Megan Fox που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη!

Σε λίγες ώρες το πρώτο trailer
07 Ιουνίου 2023 00:31
Expend4bles: Νέο poster για την ταινία των Statham, Stallone και Megan Fox που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη!

Το Expend4bles ή The Expendables 4, όπως ήταν μέχρι τώρα γνωστό, ετοιμάζεται για το εκρηκτικό ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο και έτσι το πρώτο επίσημο poster μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας.

Σε αυτό φαίνεται ένα κρανίο που περιτριγυρίζεται από πυροβόλα όπλα και φωτιές, ενώ στο κέντρο γράφει την χαρακτηριστική ατάκα: «Θα πεθάνουν όταν θα είναι νεκροί». Φυσικά, η αφίσα δίνει έμφαση με μεγάλα bold γράμματα στο καστ που θα πλαισιώνει τον Sylvester Stallone. Όπως γνωρίζουμε ήδη, οι υπόλοιποι δέκα βασικοί αστέρες της ταινίας είναι οι Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Uko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia. Ναι, αυτή τη φορά θα απουσιάζει ο Arnold Schwarzenegger.

Μαζί με την αποκάλυψη της αφίσας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, έγινε γνωστό ότι σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer της ταινίας. Φυσικά, για οτιδήποτε νεότερο μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Για την ιστορία, το Expend4bles αποτέλεσε μια από τις τρεις χολιγουντιανές ταινίες των τελευταίων μηνών που επέλεξαν την συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματά τους, μαζί με τα "The Enforcer" με τον Antonio Banderas και "The Bricklayer" με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev.

Η πλειοψηφία των γυρισμάτων του The Expendables 4 έγιναν στα ειδικά υπερσύγχρονα στούντιο της Millenium Films και Nu Boyana Hellenic, που βρίσκονται στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να δείτε άφθονο παρασκηνιακό υλικό με εικόνες και βίντεο πατώντας εδώ.