Μπορείτε και εσείς να μείνετε στο “στοιχειωμένο“ σπίτι του Conjuring, αν τολμάτε!

Αλλά θα σας κοστίζει ακριβά
30 Μαΐου 2023 20:16
Μπορείτε και εσείς να μείνετε στο “στοιχειωμένο“ σπίτι του Conjuring, αν τολμάτε!

Το The Conjuring είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εμπορικά horror franchises στην ιστορία του κινηματογράφου και πλέον σάς δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε μέσα στο εμβληματικό στοιχειωμένο σπίτι, στο περίπου… Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο, το οποίο θα είναι το The Nun 2, μπορείτε να κατασκηνώσετε στο σπίτι της πρώτης ταινίας.

Όπως μεταφέρει το Collider, από τον Ιούνιο και μέχρι τον Οκτώβριο, το εμβληματικό "στοιχειωμένο" σπίτι του Conjuring θα είναι ανοιχτό για επισκέπτες και η βραδιά θα κοστίζει από $300 έως και $400 ανάλογα το μέρος που θα επιλέξετε. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έχουν δημιουργήσει οκτώ διαφορετικούς στοιχειωμένους χώρους για κατασκήνωση και προσκαλούν όλους τους τολμηρούς.

Ωστόσο, όσοι επιλέξουν να πάνε, θα πρέπει να κρατούν το δικό τους εξοπλισμό ή να μείνουν σε σκηνή ή και βαν. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση μόνο σε μερικούς χώρους και όχι στο ίδιο το σπίτι, αν και θα υπάρχουν διάφορα tours που θα γίνονται για να πάρουν όσο το δυνατόν μια καλύτερη εμπειρία.

Μερικές πληροφορίες σύμφωνα με το Fox News:

To The Conjuring House είναι η κινηματογραφική τοποθεσία όπου γυρίστηκε το «The Conjuring» το 2012. Βρίσκεται στο Burrillville του Rhode Island. Η διάσημη αγροικία θα προσφέρει επιλογή κάμπινγκ για πρώτη φορά από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, με παραφυσική εμπειρία για “κυνηγούς φαντασμάτων”.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Γνωρίζουμε αρκετό καιρό τώρα ότι στα σκαριά βρίσκεται η 4η ταινία του The Conjuring, με τον Patrick Wilson και την Vera Farmiga να επιστρέφουν κανονικά στη νέα ταινία. Ολόκληρο το franchise έχει ξεπεράσει πλέον τα 2 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, οπότε ήταν λογικό κι επόμενο να συνεχιστεί. Ωστόσο, το The Conjuring: Last Rites όπως θα ονομάζεται θα είναι μάλλον και το τελευταίο.

Οι ιδιοκτήτες ονομάζουν αυτήν την εμπειρία “GHamping”. Εσείς θα πηγαίνατε έστω για ένα βράδυ να μείνετε στο σπίτι του Conjuring; Πείτε μας στα σχόλια!