Deadpool 3: Φήμες για μια ακόμη θρυλική επιστροφή από τους X-Men (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που οι κάμερες γυρνάνε ήδη το πολυαναμενόμενο sequel
25 Μαΐου 2023 15:29
Deadpool 3: Φήμες για μια ακόμη θρυλική επιστροφή από τους X-Men (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που διεξάγονται τα γυρίσματα του Deadpool 3 όπου θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman ως Deadpool και Wolverine αντίστοιχα, μια φήμη έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα, η οποία αφορά μια ακόμη επιστροφή χαρακτήρα από το franchise των X-Men. 

Ανάμεσα σε όλες τις επιστροφές που θα γίνουν από τις προηγούμενες δύο Deadpool ταινίες, αυτή αφορά τις παλιές ταινίες των X-Men της 20th Century Fox. Το tease που έκανε τις φήμες να οργιάσουν προέρχεται από την Halle Berry, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία που κίνησε τις υποψίες. 

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter έκανε ένα αθόρυβο θα λέγαμε tease καθώς φάνηκε με νέο look στο μαλλί της. Αυτό το κοντοκουρεμένο και ξανθό μαλλί η Halle Berry το φιγούραρε όταν έπαιξε για τελευταία φορά την Storm στο X-Men: Days of Future Past. "H υπομονή θέλει χρόνο" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας, μόνο που από κάτω στα σχόλια οι Marvel fans αναρωτιούνται εάν πράγματι θα συμμετέχει στο Deadpool 3. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Οι Matthew Macfadyen της σειράς Succession και Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Stefan Kapicic, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Colossus, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα δείτε και τους Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και την επιστροφή του Rob Delaney ως Peter.

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.