Η Jennifer Lopez βρίσκεται στην κορυφή του Netflix με τη νέα της ταινία

Δείτε τη δεκάδα με τα trends
17 Μαΐου 2023 18:47
Η Jennifer Lopez βρίσκεται στην κορυφή του Netflix με τη νέα της ταινία

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Jennifer Lopez με τη νέα της ταινία να κατακτήσει την κορυφή και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το The Mother, το οποίο έγινε διαθέσιμο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα βρίσκεται στη νούμερο 1 θέση των trends.

Ωστόσο, η δεκάδα άλλαξε αρκετά, αφού στη 2η θέση βρίσκεται η τρίωρη ταινία I Que Viva Mexico! και στην 3η το High Crimes με τους Morgan Freeman, Ashley Judd και Jim Caviezel. Την πεντάδα κλείνουν τα Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me και AKA αντίστοιχα.

6ο στα trends είναι το Jumping the Broom, 7ο το RoyalTeen: Princess Margrethe, ενώ στην 8η θέση συναντάμε το Finding You. Ο Bob Odenkirk συνεχίζει ακάθεκτος και βρίσκεται πολλές εβδομάδες στα trends με το Nobody, ενώ τη 10η θέση έχει το Fast 9: The Fast Saga, λίγο πριν κυκλοφορήσει το Fast X στους κινηματογράφους.

Λίγα λόγια για το The Mother που βρίσκεται στην κορυφή της υπηρεσίας

Η Lopez παίζει μια μητέρα που κρυβόταν για χρόνια στην άγρια φύση της Αλάσκας, και επιστρέφει για να σώσει την κόρη της.

Εκείνη θα προσπαθήσει να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια, ενώ θέλει παράλληλα να ξεφύγει από κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Φυσικά, πρόκειται να διαλύσει όλους όσους σταθούν εμπόδιo του στόχου της. Το The Mother είναι από τα μεγάλα χαρτιά της υπηρεσίας και εκτός από την Lopez παίζουν και οι Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick και οι οσκαρικοί Paul Raci (Sound of Metal) και Gael Garcia Bernal. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Niki Caro, η οποία έχει δουλέψει και στο Mulan της Disney.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Ενώ καταδιώκεται από επικίνδυνους εχθρούς, μια πληρωμένη δολοφόνος βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που άφησε πριν από χρόνια.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το The Mother πατώντας εδώ.