Εικόνα και πολλές πληροφορίες για την ταινία Return to Silent Hill

Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στην Γερμανία αυτόν τον καιρό
15 Μαΐου 2023 19:25
Εικόνα και πολλές πληροφορίες για την ταινία Return to Silent Hill

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Return to Silent Hill, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και μία εικόνα από τα γυρίσματα που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Return to Silent Hill θα βασίζεται στο 2ο κεφάλαιο των παιχνιδιών της Konami, στους χαρακτήρες James και Mary, οι οποίοι θα είναι οι Jeremy Irvine (War Horse) και Hannah Emily Anderson (Jigsaw).

O Irvine μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Instagram ανέβασε και μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, τα οποία λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό στην Γερμανία και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης. Μάλιστα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί το 1/3 των γυρισμάτων (ημέρα 17 από τις 56).

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Christophe Gans, ο οποίος είχε δουλέψει και στην πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2006. Παλιότερα είχε αποκαλύψει πως ο Pyramid Head θα επιστρέψει στο Return to Silent Hill και πως το ύφος της ταινίας έχει επηρεαστεί αρκετά από το The Twilight Zone.

Το Return to Silent Hill είναι μια ιστορία αγάπης για κάποιον ερωτευμένο, που είναι πρόθυμος να πάει στην κόλαση για να σώσει την αγαπημένη του”. Αυτά δήλωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης ταινίας και συνέχισε λέγοντας:

Χαίρομαι που θα μας ταξιδέψουν οι υπέροχοι Jeremy Irvine και Hannah Emily Anderson σε αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτος τρόμο. Ελπίζω να ικανοποιήσει και να εκπλήξει όλους τους fans του Silent Hill.

Μερικές πληροφορίες για τη νέα ταινία του Silent Hill

Η ταινία ακολουθεί τον James (Irvine), έναν άντρα που έχει “διαλυθεί” μετά τον χαμό της μιας και μοναδικής τους αγάπης (Anderson). Όταν ένα μυστηριώδες γράμμα γράφει να επισκεφθεί το Silent Hill για να την αναζητήσει, εκείνος βρίσκει μια τελείως αλλαγμένη πόλη σε σχέση με αυτή που είχε στο μυαλό του. Καθώς ο James κατευθύνεται πιο βαθιά στο “σκοτάδι”, συναντάει τρομακτικές φιγούρες τόσο γνωστές, όσο και νέες και αρχίζει να αμφισβητεί τη λογική, καθώς αγωνίζεται να κατανοήσει την πραγματικότητα, ενώ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, με σκοπό να σώσει τη χαμένη του αγάπη.

Στη νέα ταινία θα επιστρέψει και ο παραγωγός του πρώτου Silent Hill, Victor Hadida.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα παίξει το Return to Silent Hill.

Tags: