Heart of Stone: Η Gal Gadot παίζει στο νέο κατασκοπικό θρίλερ του Netflix (ΦΩΤΟ)

Τον Αύγουστο η πρεμιέρα της ταινίας
12 Μαΐου 2023 17:27
Heart of Stone: Η Gal Gadot παίζει στο νέο κατασκοπικό θρίλερ του Netflix (ΦΩΤΟ)

Η Gal Gadot πρωταγωνιστεί στο νέο κατασκοπικό θρίλερ του Netflix και μόλις κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό από την ταινία. Το Heart of Stone -όπως θα ονομάζεται- αναμένεται να παίξει στην υπηρεσία τον Αύγουστο και ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι έχουν ως στόχο να μετατραπεί σε ένα μεγάλο franchise.

Το Netflix δεν έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας, αλλά είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα δείτε ένα συναρπαστικό κατασκοπικό θρίλερ δράσης με τους Gal Gadot, Jamie Dornan και Alia Bhatt. Tη νέα ταινία της “Wonder Woman” έχει αναλάβει σκηνοθετικά ο Tom Harper των "Peaky Blinders" και 'The Aeronauts", σε σενάριο των Allison Schroeder (Frozen II) και Greg Rucka (The Old Guard).

Ο Harper αποκάλυψε στο EW ότι το Heart of Stone στοχεύει στο να είναι το πρώτο μέρος ενός ολοκληρωμένου franchise και δήλωσε παράλληλα τα εξής:

Το Heart of Stone είναι μία πρωτότυπη ταινία σε ένα είδος που είναι γεμάτο από υπέροχα franchises όπως τα Mission: Impossible, James Bond και Jason Bourne. Λατρεύω αυτές τις ταινίες, αλλά υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, οπότε η δουλειά σε κάτι νέο με πρωτότυπο υλικό είναι πραγματικά συναρπαστική και μια πραγματική ευκαιρία.

Δείτε το νέο φωτογραφικό υλικό από το Heart of Stone

Το Heart of Stone θα παίξει στις 11 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix.