Tom Holland: “Είμαι νηφάλιος εδώ και ένα χρόνο“ αποκαλύπτει ο Spider-Man της Marvel

Ανοίχτηκε για το προσωπικό του δράμα και το δρόμο του προς τη νηφαλιότητα
12 Μαΐου 2023 08:53
Tom Holland: “Είμαι νηφάλιος εδώ και ένα χρόνο“ αποκαλύπτει ο Spider-Man της Marvel

Ο Tom Holland αποκάλυψε πως είναι νηφάλιος εδώ και πάνω από ένα χρόνο, γεγονός για το οποίο του άνοιξε τα μάτια ο νεότερος ρόλος του στη σειρά "The Crowded Room" που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Apple TV Plus

Στη νέα του συνέντευξη στο Entertianment Weekly, o 26χρονος σταρ της Marvel γνωστός για το ρόλο του Spider-Man, έκανε την αποκάλυψη πως απέχει από το αλκοόλ όλον αυτόν τον καιρό, καθώς παίζοντας τον πρωταγωνιστή του The Crowded Room τον επηρέασε σοβαρά στην ψυχική του υγεία. Στη σειρά "The Crowded Room" ο Χόλαντ υποδύεται έναν άνδρα που συνελήφθη το 1979 για την εμπλοκή του σε πυροβολισμούς στο Rockefeller Center, ο οποίος είχε διαγωνισθεί με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας. 

"Έβλεπα τον εαυτό μου στον χαρακτήρα, αλλά και στην προσωπική μου ζωή", δήλωσε ο Holland. "Θυμάμαι ότι κατέρρευσα λιγάκι μέσα μου στο σπίτι και σκέφτηκα: "Θα ξυρίσω το κεφάλι μου. Πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι μου γιατί πρέπει να απαλλαγώ από αυτόν τον χαρακτήρα". Και, προφανώς, βρισκόμασταν στη μέση των γυρισμάτων, οπότε αποφάσισα να μην το κάνω... Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναζήσει".

"Δεν μου είναι άγνωστες οι σωματικές πτυχές της δουλειάς, κάνοντας όλο αυτό το πράγμα με τις ταινίες δράσης. Αλλά η ψυχολογική πλευρά, με πλάκωσε πραγματικά και μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω και να επανέλθω στην πραγματικότητα".

Χάρη στην διαφορετική προοπτική για τη ζωή που του έδωσε ο ρόλος του στη νέα σειρά της Apple, τον έκανε να νοιαστεί περισσότερο για τη δική του ψυχική υγεία και τον ώθησε προς την νηφαλιότητα. Ελπίζω κιόλας πως ο κόσμος που θα τη δει να αποκτήσει "περισσότερο σεβασμό και εμπάθεια για τον κόσμο που περνάει θέματα με τη ψυχική του υγεία". 

Το The Crowded Room θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου στο Apple TV+ και παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer. 

Tags: