Reality: Trailer από τη νέα ταινία του HBO που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα με την Sydney Sweeney

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο
11 Μαΐου 2023 21:02
Reality: Trailer από τη νέα ταινία του HBO που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα με την Sydney Sweeney

Μέσα από το επίσημο κανάλι του HBO Max (Max σε λίγο καιρό) κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη νέα ταινία, Reality, στην οποία πρωταγωνιστεί η Sydney Sweeney του Euphoria.

Εμπνευσμένη από μία αληθινή ιστορία, έτσι όπως ακριβώς καταγράφτηκε από το FBI, το Reality θέλει να σας διηγηθεί μερικά γεγονότα που αφορούν τη ζωή της Reality Winner, μιας Αμερικανίδας πράκτορας.

Η πλοκή ξεκινάει από το 2017 όταν η τότε 25χρονη Winner βρέθηκε περικυκλωμένη από το FBI μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με σκοπό να της αποσπάσουν κάποιες απαντήσεις σχετικά με απόρρητες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει. Αυτές οι πληροφορίες αφορούσαν τις εκλογές του 2016 με την Ρωσία να μπλέκεται σε όλη την ιστορία. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πίστεψαν στις κατηγορίες της Winner, την οποία θεωρούσαν μάλιστα και ηρωίδα.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του “Reality”

 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Josh Hamilton, Marchánt Davis, Benny Elledge και John Way. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Tina Satter, ενώ στο σενάριο βοήθησε και ο James Paul Dallas.

Reality: Η Sydney Sweeney του Euphoria παίζει στη νέα ταινία του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sweeney θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα και στην 3η σεζόν του Euphoria όταν έρθει με το καλό, ωστόσο, ετοιμάζει και πολλά άλλα projects. Το μεγαλύτερο που έχει μέχρι στιγμής είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Madame Web της Sony, με την ηθοποιό να μπαίνει για πρώτη φορά στον κόσμο της Marvel. Θα την δείτε επίσης και στα Immaculate, Echo Valley και Anyone But You.

Το Reality θα παίξει στο Max στις 29 Μαΐου.