The New Toy: Ο Jamel Debbouze του Amélie παίζει σε νέα κωμωδία – Ημερομηνία και trailer

Έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους
09 Μαΐου 2023 00:11
The New Toy: Ο Jamel Debbouze του Amélie παίζει σε νέα κωμωδία – Ημερομηνία και trailer

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το The New Toy - Le Nouveau Jouet (Το Καλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου), του νέου γαλλικού φιλμ, με πρωταγωνιστή τον Jamel Debbouze, τον οποίο ίσως θα θυμάστε από το Amélie.

Πρόκειται για μία κωμωδία που έπαιξε στην Γαλλία τον Οκτώβριο του 2022 και τώρα είναι πανέτοιμη να ταξιδέψει παγκοσμίως. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο James Huth, ο οποίος είναι επίσης γνωστός από τα Serial Lover, Dead End, Hellphone και Brice de Nice. Το σενάριο έχουν γράψει οι Debbouze, Huth και Mohamed Hamidi.

Η περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Ο Σαμί ζει μια ήσυχη ζωή σε ένα παρισινό προάστιο, έχοντας στο πλάι του την έγκυο σύζυγό του, Αλίς, και τους παιδικούς του φίλους. Όμως, τα βγάζει πέρα οικονομικά κάπως δύσκολα κι έτσι αναγκάζεται να πιάσει δουλειά ως νυχτοφύλακας σε ένα πολυκατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του πολυκαταστήματος και κληρονόμος μιας από τις πλουσιότερες δυναστείες της Γαλλίας, Φιλίπ Ετιέν, έχει εδώ και ένα χρόνο επικεντρωθεί σχεδόν εμμονικά στη δουλειά του, μετά τον θάνατο της συζύγου του, παραμελώντας αλλά και ταυτόχρονα κακομαθαίνοντας φρικτά τον μοναχογιό του, Αλεξάντρ, με ό,τι κι αν ζητήσει.

Με αφορμή τα γενέθλιά του Αλεξάντρ, ο Φιλίπ στέλνει τον γιο του στο πολυκατάστημα για να διαλέξει όποιο παιχνίδι θέλει - κι εκείνος διαλέγει τον… Σαμί. Και τίποτα δε μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη!

Ξαφνικά ο Σαμί βρίσκεται περιτριγυρισμένος από χλιδή, σε έναν κόσμο όπου όλα είναι δυνατά, έναν κόσμο που δε μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί. Κι εκείνος, όμως, θα μάθει στον Αλεξάντρ, όπως και στον Φιλίπ, αυτό που έχουν ξεχάσει και για όλα αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Daniel Auteuil ως Philippe Étienne, Simon Faliu ως Alexandre, Alice Belaïdi ως Alice, Anna Cervinka ως Léa, Aton ως Milo, Laurent Saint-Gérard ως Henri, Salim Kissari ως Jean-Louis, Lucia Sanchez ως Ana Maria, Dorylia Calmel ως Stef, Redouanne Harjane ως Nono, Gilles Cohen ως André Pouzier, Mahdi Alaoui ως A.Z., Selim Karrouchi ως Youssef, Harmonie Temmam ως Harmonie και άλλοι.

Το The New Toy (Το Καλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου) θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω.