Meg 2: The Trench – Πρώτη ματιά στο sequel με τον Jason Statham!

Στους κινηματογράφους αυτόν τον Αύγουστο
08 Μαΐου 2023 19:55
Meg 2: The Trench – Πρώτη ματιά στο sequel με τον Jason Statham!

Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από το Meg 2: The Trench, το οποίο αναμένεται να βουτήξει στα βαθιά φέτος το καλοκαίρι, με έναν Jason Statham να επιστρέφει έτοιμος για όλα. Το sequel βρίσκεται στα σκαριά αρκετό καιρό και η Warner Bros. Discovery θέλει να σας δώσει την πρώτη ματιά σε αυτό μέσα από την επίσημη αφίσα.

Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2022 με τον Statham να υποδύεται και πάλι τον Jonas Taylor, έναν δύτη του αμερικανικού ναυτικού. Πλάι του θα παίξουν και οι Sienna Guillory, Skyler Samuels, Cliff Curtis και Sergio Peris-Mencheta.

Δείτε την πρώτη εικόνα του Meg 2:

Ο Jon Turteltaub δε θα βρίσκεται στη σκηνοθεσία στο sequel, μιας και τα ηνία έχει πλέον ο Ben Wheatley γνωστός από το “Free Fire” και το “Rebecca”. Οι σεναριογράφοι Dean Georgaris, Erich Hoeber και Jon Hoeber επέστρεψαν στο project όπως και οι παραγωγοί Lorenzo di Bonaventura, Belle Avery και Catherine Xujun Ying.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Meg 2, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα αργήσει, αφού η ταινία μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της αυτόν τον Αύγουστο.

Το πρώτο The Meg έκανε τεράστια επιτυχία, αφού γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με $530 εκατομμύρια όταν κυκλοφόρησε το 2018.

Το Meg 2: The Trench θα παίξει αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.