Το Cliffhanger 2 είναι γεγονός με τον Sylvester Stallone

Και σκηνοθέτη τον Ric Roman Waugh του Angel Has Fallen
02 Μαΐου 2023 16:03
Το Cliffhanger 2 είναι γεγονός με τον Sylvester Stallone

Ο Sylvester Stallone, τον οποίο είδατε πρόσφατα στο Tulsa King του Paramount+ ετοιμάζεται για μία ακόμη ταινία. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Deadline, στα σκαριά βρίσκεται το sequel του Cliffhanger, με τον Ric Roman Waugh του Angel Has Fallen να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

Το σενάριο του project θα αναλάβει να γράψει ο Mark Bianculli, ο οποίος δούλεψε πρόσφατα στην τηλεοπτική σειρά Hunters του Prime Video. Ο Stallone θα βρίσκεται στην παραγωγή με την Balboa Productions, καθώς και η Rocket Science.

Οι πληροφορίες για την πλοκή είναι μηδαμινές μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Stallone θα υποδυθεί και πάλι τον Ranger Gabriel “Gabe” Walker.

Ο Neal H. Moritz της Rocket Science δήλωσε τα εξής:

Μεγαλώνοντας με τις μεγαλύτερες ταινίες δράσης των δεκαετιών του '80 και του '90, δουλεύοντας ο ίδιος σε πολλές από αυτές, το Cliffhanger ήταν μακράν μια από τις αγαπημένες μου ταινίες. Θα είναι μεγάλη πρόκληση που θα φτάσει αυτό το franchise σε νέα ύψη, μια νέα ευθύνη που δεν την παίρνω με ελαφρά τη καρδία.

Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι μαζί με τον Stallone και τον Ric Waugh για να συνεχίσουμε την ιστορία του Gabe Walker και να παρουσιάσουμε αυτή την εμβληματική ιστορία σε μια νέα γενιά κινηματογραφόφιλων σε όλο τον κόσμο.

Τον Stallone τον είδαμε πρόσφατα στην επιτυχημένη σειρά της Paramount, Tulsa King, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ ξεπέρασε σε τηλεθέαση και το House of the Dragon του ΗΒΟ. Επίσημα το Tulsa King θα συνεχίσει για 2η σεζόν στο Paramount Plus και έτσι ο διάσημος ηθοποιός θα παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο, παρά το γεγονός ότι είχε παραπονεθεί σε συνέντευξή του για το πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα μιας σειράς σε αντίθεση με μιας ταινίας.

Επίσης, γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ότι η ζωή εκείνου και της οικογένειά του θα γίνει ριάλιτι στο Paramount Plus. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Cliffhanger κυκλοφόρησε το 1993 σε σκηνοθεσία του Renny Harlin και σενάριο των John Long, Michael France, Michael France και Stallone. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Gabe Walker, στην ταινία έπαιζαν και οι John Lithgow, Michael Rooker, Janine Turner, Rex Linn, Caroline Goodall, Leon, Craig Fairbrass, Gregory Scott Cummins, Denis Forest, Michelle Joyner και άλλοι.

To Cliffhanger ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το sequel βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα και δε γνωρίζουμε πότε θα παίξει στους κινηματογράφους.