Μια ταινία μυστηρίου του M. Night Shyamalan έρχεται σύντομα στο Netflix Ελλάδας

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την παρακολουθήσετε
30 Απριλίου 2023 20:14
Μια ταινία μυστηρίου του M. Night Shyamalan έρχεται σύντομα στο Netflix Ελλάδας

Μία ταινία του θρυλικού M. Night Shyamalan πρόκειται να καταφθάσει μέσα στον Μάιο στο Netflix Ελλάδας. Ετοιμαστείτε για μπόλικο μυστήριο και στοιχεία τρόμου σε μία ταινία που σας μεταφέρει σε ένα ανατριχιαστικό τροπικό μέρος, με επίκεντρο μια απομονωμένη παραλία.

Ο λόγος γίνεται για το OLD, το οποίο κυκλοφόρησε στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου 2021 και τώρα ετοιμάζεται να καταφθάσει στο Netflix. Θα μπορείτε να το απολαύσετε, λοιπόν, από τις 27 Μαΐου.

Η σύνοψη της ταινίας:

Μια οικογένεια ανακαλύπτει με τρόμο ότι η απομονωμένη παραλία όπου παραθερίζει έχει τη δύναμη να επισπεύδει τη διαδικασία γήρανσης, μειώνοντας τη ζωή τους σε μία μέρα.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει γράψει ο M. Night Shyamalan, ενώ παίζουν μεταξύ άλλων οι Gael Garcia Bernal (Mozart in the Jungle), Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (The Man in the High Castle), Ken Leung, Alex Wolff (Hereditary), Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit, Last Night in Soho). Μαζί τους οι: Embeth Davidtz, Eliza Scanlen (Little Women), Emun Elliott, Kathleen Chalfant, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre

Το “OLD” εμπνέεται από μία γαλλική νουβέλα, το “Sandcastle”, του Pierre Oscar Levy, που διάβασε ο Shyamalan και ερωτεύτηκε αμέσως. Τόσο που απέκτησε γρήγορα τα δικαιώματα για να τη φέρει στη μεγάλη οθόνη.

Την άποψή μας για το OLD θα μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ, μέσα από το αναλυτικό review που είχε αναλάβει ο Γιώργος Πρίτσκας.

Δείτε το trailer του OLD παρακάτω.