Ο δημιουργός του True Detective πάει στη Marvel!

Θα έχουμε reunion του Pizzolatto με τον Mahershala Ali στο MCU
29 Απριλίου 2023 11:24
Ο δημιουργός του True Detective πάει στη Marvel!

Η Marvel Studios επιστρατεύει τον Nic Pizzolatto για τις ανάγκες μιας νέας της ταινίας, η οποία είχε περάσει από χίλια κύματα. Πράγματι, ο δημιουργός της βραβευμένης σειράς True Detective πηγαίνει προς MCU μεριά για χάρη του νέου Blade. 

Εκεί θα γίνει reunion αλά True Detective καθώς ο Pizzolatto θα συνεργαστεί ξανά με τον Mahershala Ali, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν της σειράς του HBO. Η δυνατή πένα του Pizzolatto κλήθηκε να βοηθήσει την παραγωγή του Blade που παλεύει με νύχια και με δόντια, όπως λέει το ρεπορτάζ του THR, για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στα τέλη Μαίου στην Ατλάντα.

Στο Blade, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο της ταινίας της Marvel Studios. Πρόσφατα στο cast προστέθηκε η ανερχόμενη Mia Goth, που έλαμψε στις ταινίες τρόμου "Pearl" και "X", μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ Delroy Lindo (Da 5 Bloods) και τον Aaron Pierre. 

Η ταινία πέρασε από πολλά κύματα την προηγούμενη χρονιά αλλά τον τελευταίο καιρό ορθοπόδησε αφού βρέθηκε νέος σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Yann Demange (Lovecraft Country), ενώ ο υποψήφιος για Emmy, Michael Starrbury (When They See Us) γράφει εκ νέου το σενάριο. 

Να θυμίσουμε ότι το reboot του Blade είχε ανακοινωθεί στη Comic-Con του 2019 σε ένα από τα μεγαλύτερα events της Marvel τότε. Εκεί ήταν που ο Kevin Feige έκανε την έκπληξη στο κοινό του Hall H φέρνοντας τον Mahershala Ali στη σκηνή και ανακοινώνοντάς τον ως τον διάδοχο του Wesley Snipes στον ομώνυμο ρόλο της Marvel, που υποδύθηκε για τρεις ταινίες από το 1998 έως το 2006. 

Το Blade θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.