Fast X: Το νέο βίντεο σάς παρουσιάζει τον ισχυρότερο κακό του franchise!

Γνωρίστε τον Dante του Jason Momoa
28 Απριλίου 2023 20:53
Fast X: Το νέο βίντεο σάς παρουσιάζει τον ισχυρότερο κακό του franchise!

Κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το Fast X, το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους της χώρας μας από τις 18 Μαΐου. Πρόκειται για ένα featurette που θέλει να σας γνωρίσει τον ισχυρό κακό της δέκατης ταινίας, που δεν είναι άλλος από τον Dante που τον υποδύεται ο Jason Momoa.

Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, θα γνωρίσετε τον χαρακτήρα του Momoa, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα σκηνικό που είχε γίνει το 2011 και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας το απόλυτο σχέδιο για να πάρει εκδίκηση από τον Dom του Vin Diesel. Όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο Dante είναι ο ισχυρότερος κακός που έχετε δει ποτέ στα Fast and Furious.

Παρακολουθήστε το featurette παρακάτω:

Στο παραπάνω βίντεο ακούμε τον Diesel να λέει: Με κάθε ταινία, σε κάθε κεφάλαιο, σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό ταλέντο. Jason Momoa…όλοι τον γνωρίζετε, αλλά δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ τον Dante Reyes.

Ο Momoa από την άλλη δήλωσε: Δεν έχω παίξει κάποιον κακό τα τελευταία 10 χρόνια. Ήθελα πολύ να φέρω κάτι που δεν είχε γίνει ακόμα. Να αντιμετωπίσω τον Dom και την οικογένειά του. Αυτός ο χαρακτήρας έχει ξεφύγει…

Η επίσημη περίληψη του Fast X έχει ως εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Το Fast X αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Μαΐου.