Dune Part 2: Ανεβάζει το hype για το “καλύτερο sequel“ η Rebecca Ferguson

Υπόσχεση πως το “Part Two“ θα είναι μια καλύτερη συνέχεια
18 Απριλίου 2023 21:06
Dune Part 2: Ανεβάζει το hype για το “καλύτερο sequel“ η Rebecca Ferguson

Για ακόμη μια φορά συντελεστές και cast του Dune: Part 2 δείχνουν σίγουροι πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη από την πρώτη ταινία και δε χάνουν την ευκαιρία να διαβεβαιώσουν τους fans και φυσικά όσους είχαν παράπονο πως η πρώτη ταινία ήταν νωχελική στο ρυθμό και τη δράση της. 

Τώρα, η Lady Jessica ή καλύτερα η ηθοποιός Rebecca Ferguson που την υποδύεται και θα επιστρέψει για τη συνέχεια, κάνει για μια ακόμη φορά tease πως το Dune Part Two θα είναι ακόμη καλύτερο από το "Part One". Η μητέρα του Paul Atreides του Timothee Chalamet και μέλος των Bene Gesserit παραχώρησε μια συνέντευξη στο Jake's Take στο πλαίσιο της σειράς "Silo" του Apple TV+ όπου πρωταγωνιστεί και δήλωσε με αυτοποπεποίθηση τα εξής για την ταινία: 

"Θα σας πως ότι το Dune Part 2 είναι Καλύτερο από το Part 1...και το λέω χωρίς καν να το έχω δει. Τα λέω αυτά βασιζόμενη στο τι έχω διαβάσει, τι έχω δει στο πλατό και τι έχω γυρίσει. Νομίζω θα είναι μια καλύτερη ταινία. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του Dune Part 2, που το μάθαμε από μια selfie του Chalamet στο Instagram. 

Στο sequel θα δείτε και πάλι τους Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως κόρη του Princess Irulan και Austin Butler ως Fey-Rautha.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή ακόμα γιατί το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2023.