Fast X: Στο νέο trailer ο Jason Momoa προκαλεί τον Vin Diesel!

Η προπώληση των εισητιρίων ξεκίνησε
14 Απριλίου 2023 17:52
Fast X: Στο νέο trailer ο Jason Momoa προκαλεί τον Vin Diesel!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα trailer από το Fast X, το οποίο αυτή τη φορά επικεντρώνεται στον “Dante” τον κακό της ταινίας, που τον υποδύεται ο Jason Momoa. Το εν λόγω βίντεο δημοσίευτηκε στα επίσημα social media του franchise και μας υπενθυμίζει μεταξύ άλλων ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων. 

Το μόνο πράγμα που ζητάει ο Dante σε αυτή την ταινία είναι να πάρει εκδίκηση από τον Dom και φαίνεται πως θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Μάλιστα, στο ολιγόλεπτο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, τον βλέπουμε να ανατινάζει τα πάντα και να προκαλεί τον χαρακτήρα του Vin Diesel. Ο πόλεμος μεταξύ αυτών των δύο χαρακτήρων θα είναι μεγάλος. 

Παρακολουθήστε το νέο trailer του Fast X: 

 Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Fast X είναι το πρώτο μέρος από τα δύο “Part” του μεγάλου φινάλε και υπόσχεται να σας καθηλώσει με μία εκρηκτική περιπέτεια. 

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής: 

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. 

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα. 

Fast X: Το νέο βίντεο έχει δράση, εκρήξεις, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο φαντάζεστε

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B. 

Το Fast X αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου.