Η Mia Goth των horror ταινιών “X“ και “Pearl“ θα παίξει σε νέα ταινία της Marvel

Από μια τριλογία τρόμου μετακομίζει στο MCU
14 Απριλίου 2023 09:11
Η Mia Goth των horror ταινιών “X“ και “Pearl“ θα παίξει σε νέα ταινία της Marvel

Το 2022 ήταν η χρονιά που έλαμψε το άστρο της Mia Goth χάρη στις ερμηνείες της στα "X" και "Pearl" δύο φεστιβαλικές ταινίες τρόμου που τελικά μάθαμε ότι αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου και μιας ολόκληρης τριλογίας δια χειρός Ti West. Μάλιστα, αυτόν τον καιρό γίνονται τα γυρίσματα του "MaXXXine" με ένα γεμάτο αστέρες cast πέραν της Goth, το οποίο ολοκληρώνει την "X" τριλογία. 

Τώρα η μούσα των horror ταινιών του Ti West θα μετακομίσει στο Marvel Cinematic Universe. Ρεπορτάζ των Variety και Deadline μεταδίδουν ότι η 29χρονη Mia Goth θα παίξει στο νέο "Blade" της Marvel Studios πλάι στον βραβευμένο με Όσκαρ, Mahershala Ali στον ομώνυμο ρόλο. Ωστόσο, παραμένει μυστικό το ποιον ρόλο θα υποδυθεί στο reboot του Blade εντός του MCU, το οποίο θα περιλαμβάνει κι άλλα γνωστά ονόματα όπως τους Aaron Pierre και Delroy Lindo (Da 5 Bloods). 

Η ταινία πέρασε από πολλά κύματα την προηγούμενη χρονιά αλλά τον τελευταίο καιρό ορθοπόδησε αφού βρέθηκε νέος σκηνοθέτης στο ρόλο του Yann Demange (Lovecraft Country), καθώς και ο Michael Starrbury (When They See Us) για να γράψει εκ νέου το σενάριο. 

Να θυμίσουμε ότι το reboot του Blade είχε ανακοινωθεί στη Comic-Con του 2019 σε ένα από τα μεγαλύτερα events της Marvel τότε. Εκεί ήταν που ο Kevin Feige έκανε την έκπληξη στο κοινό του Hall H φέρνοντας τον Mahershala Ali στη σκηνή και ανακοινώνοντάς τον ως τον διάδοχο του Wesley Snipes στον ομώνυμο ρόλο της Marvel, που υποδύθηκε για τρεις ταινίες από το 1998 έως το 2006. 

Το Blade θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.