Μάθαμε πότε θα αρχίσει να “στριμάρει” το Shazam! Fury of the Gods

Έρχεται σύντομα στο HBO Max ή αλλιώς Max
13 Απριλίου 2023 10:07
Μάθαμε πότε θα αρχίσει να “στριμάρει” το Shazam! Fury of the Gods

Η Warner Bros. Discovery και η DC αποκάλυψαν ότι το Shazam! Fury of the Gods πρόκειται να καταφθάσει πολύ σύντομα στο HBO Max ή καλύτερα στο “Max”, όπως μάθαμε ότι θα ονομαστεί η νέα streaming πλατφόρμα.

Έτσι, οι περιπέτειες του Zachary Levi και των φίλων του θα “στριμάρουν” από τις 23 Μαΐου, λίγες μέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας της Warner Bros. Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρόλο που το Fury of the Gods βρέθηκε στη νούμερο 1 θέση του box office όταν κυκλοφόρησε, τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε έσοδα τον προκάτοχό του. Μάλιστα, στο πρώτο του Σαββατοκύριακο τα πήγε χειρότερα και από το Morbius με 30.5 εκατομμύρια σε έσοδα.

Η απογοητευτική απόδοση οφείλεται ενδεχομένως και στο ολικό reboot που επιφυλάσσει το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Το Shazam! Fury of the Gods αντιμετώπισε και σκληρό ανταγωνισμό εκείνη την περίοδο, από άλλες ταινίες που κυριάρχησαν στο box office, όπως το Scream VI και το Creed III.

Στραβοπάτημα στο box office για τη νέα Shazam ταινία – Πήγε χειρότερα και από το Morbius

Η επίσημη σύνοψη του Shazam 2 αναφέρει τα εξής:

Η ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη «SHAZAM» μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, το Shazam, συνεχίζεται με νέες περιπέτειες.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Grace Caroline Currey, Lucy Liu, Meagan Good, Helen Mirren, Adam Brody, Marta Milans, Rachel Zegler, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Asher Angel και Ross Butler. Το σενάριο έγραψαν οι Henry Gayden, Chris Morgan και Bill Parker.

Το Shazam! Fury of the Gods θα παίζει στο HBO Max από τις 23 Μαΐου.