Η Margot Robbie πίστευε ότι κανείς δε θα έδινε το “ΟΚ” για την ταινία της Barbie

Αλλά τελικά το πήρε το ΟΚ από την Warner Bros.
12 Απριλίου 2023 13:54
Η Margot Robbie πίστευε ότι κανείς δε θα έδινε το “ΟΚ” για την ταινία της Barbie

Η Margot Robbie θα είναι η Barbie της Warner Bros. και όπως δήλωσε μέσα από μία νέα συνέντευξή της, αρχικά πίστευε ότι καμία εταιρία δε θα έδινε το “OK” γι’ αυτό το project.

H Robbie έδωσε μια συνέντευξη στα BAFTA και την είδηση φέρνει στη δημοσιότητα το Indiewire. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, την πρώτη φορά που διάβασε το σενάριο, πίστευε ότι κανείς δε θα αγόραζε αυτή την ταινία.

Την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο της Barbie είπα: Α! Αυτό είναι τόσο καλό. Τι κρίμα που δε θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας γιατί δε θα μας αφήσουν ποτέ να κάνουμε αυτή την ταινία. Τελικά μας άφησαν…

Ο δημοσιογράφος των BAFTA ρώτησε την ηθοποιό για το μυστήριο που τυλίγεται γύρω από το σενάριο της ταινίας, αλλά δυστυχώς το μόνο που είπε ήταν: “Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο”.

Τελικά όχι μόνο αγόρασε το project η Warner Bros. αλλά τα trailers της Barbie μετρούν ήδη εκατομμύρια προβολές σε όλες τα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντάς την αρκετά viral.

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Helen Mirren, Dua Lipa, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Scott Evans, Sharon Rooney, Hari Nef, Jamie Demetriou, Ana Cruz Kayne και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.