Το John Wick: Chapter 4 θα σπάσει σύντομα ένα σημαντικό ρεκόρ για το franchise

Σαρώνει η ταινία του Keanu Reeves
10 Απριλίου 2023 18:25
Το John Wick: Chapter 4 θα σπάσει σύντομα ένα σημαντικό ρεκόρ για το franchise

Το John Wick: Chapter 4 προβάλλεται αυτόν τον καιρό σε όλους τους κινηματογράφους παγκοσμίως και φαίνεται ότι συνεχίζει να τα πηγαίνει περίφημα στο box office. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα σάς ενημερώσαμε ότι η ταινία ξεπέρασε τα 250 εκατομμύρια σε έσοδα και τώρα, έγινε γνωστό ότι πλησιάζει να σπάσει ένα σημαντικό ρεκόρ για το franchise.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, η 4η ταινία με τον Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο κατάφερε να φτάσει τα 305 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο στο box office. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά τα ξεπεράσει τα συνολικά έσοδα του Chapter 3, το οποίο γέμισε τα ταμεία της Lionsgate με 328 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά πάσα πιθανότητα, το Chapter 4 θα περάσει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε τα έσοδα του Chapter 3 και αν γίνει αυτό, τότε θα είναι η πιο επιτυχημένη John Wick ταινία. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στις ΗΠΑ, έχει έσοδα τα 147 εκ. ενώ σε άλλες περιοχές τα έσοδά της ξεπέρασαν τα 159 εκaτομμύρια.

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 4:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

John Wick: Chapter 4 -Τεράστια εμπορική επιτυχία για την ταινία με τον Keanu Reeves

Στην ταινία παίζουν μεταξύ άλλων οι Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.