Indiana Jones 5: Δίνει πόνο ο “Indy” του Harrison Ford στο νέο trailer της ταινίας

Με μουσική από Rolling Stones
07 Απριλίου 2023 17:00
Indiana Jones 5: Δίνει πόνο ο “Indy” του Harrison Ford στο νέο trailer της ταινίας

Η Lucasfilm έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Indiana Jones and the Dial of Destiny κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο. Το εν λόγω βίντεο παρουσιάστηκε μέσα από το ειδικό πάνελ που είχε το franchise στο συγκεκριμένο event.

Όπως θα περιμένατε από ένα Indiana Jones, το νέο trailer έχει δράση, μυστήριο και φυσικά τον “Indy” του Harrison Ford. Ωστόσο, δίνει και μια καλύτερη ματιά στον κακό της υπόθεσης που τον υποδύεται ο Mads Mikkelsen, ενώ έχει και περισσότερο από την Helena της Phoebe Waller-Bridge.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι δυο θρυλικά κομμάτια συνοδεύουν το trailer. Το 1ο είναι φυσικά το main theme του John Williams και το 2ο το Sympathy for the Devil των Rolling Stones.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ο Indy θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Εκτός από τον Ford, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα δείτε και τους Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Στη νέα ταινία θα δούμε τον de-aged και νεαρό "σωσία" του Harrison Ford, που δημιουργήθηκε χάρη στην εξελιγμένη deepfake τεχνολογία της Lucasfilm, την οποία ο 80χρονος σταρ έχει εκθειάσει σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Έχουν αυτό το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να ελέγξει κάθε ίχνος ταινίας που ανήκει στη Lucasfilm.

Επειδή έκανα ένα σωρό ταινίες γι' αυτούς, έχουν όλο αυτό το υλικό, συμπεριλαμβανομένου και φιλμ που δεν κυκλοφόρησε. Οπότε μπορούν να το εξάγουν από εκεί που έρχεται το φως, από την έκφραση. Είναι φανταστικό" είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο James Mangold του Logan, ενώ ο Steven Spielberg θα συμμετέχει στο franchise ως παραγωγός. Ο θρυλικός John Williams υπογράφει το soundtrack.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου 2023.