Μια ταινία μυστηρίου έριξε τον Vin Diesel από την κορυφή του ελληνικού Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλαξε και πάλι η δεκάδα
02 Απριλίου 2023 09:30
Μια ταινία μυστηρίου έριξε τον Vin Diesel από την κορυφή του ελληνικού Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ανανέωσε την πλατφόρμα του με νέο περιεχόμενο και αυτός ήταν ένας λόγος να αλλάξει η δεκάδα των trends και να πέσει το F9: The Fast Saga (Οι Μαχητές των Δρόμων 9) με τον Vin Diesel από την κορυφή. Πιο συγκεκριμένα, μια ολοκαίνουργια ταινία με πρωταγωνιστές τους Adam Sandler και Jennifer Aniston βλέπουν εδώ και λίγες ημέρες οι Έλληνες στην υπηρεσία, η οποία είναι γεμάτη μυστήριο και περιπέτεια.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Murder Mystery 2 που κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου και φαίνεται ότι έχει κλέψει ήδη τις καρδιές του κοινού. Το F9 βρίσκεται στην 3η θέση του Top 10 και ακολουθεί το ολοκαίνουργιο Kill Boksoon, το John Wick: Chapter 3 και το Murder Mystery 1.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν πλέον τα Paw Patrol: The Movie, Luther: The Fallen Sun, Chor Nikal Ke Bhaga, John Wick: Chapter 2 και John Wick.

Οι δέκα δημοφιλέστερες ταινίες στο Netflix:

  1. Murder Mystery 2
  2. F9: The Fast Saga
  3. Kill Boksoon
  4. John Wick: Chapter 3
  5. Murder Mystery
  6. Paw Patrol: The Movie
  7. Luther: The Fallen Sun
  8. Chor Nikal Ke Bhaga
  9. John Wick: Chapter 2
  10. John Wick

Μερικά λόγια για το Murder Mystery 2 με τους Adam Sandler και Jennifer Aniston           

Τέσσερα χρόνια αφότου επιλύουν το πρώτο τους μυστήριο φόνου, ο Nick και η Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) είναι πλέον ντετέκτιβ πλήρους απασχόλησης. Ενώ παλεύουν να ξεκινήσουν το δικό τους γραφείο ιδιωτικών ερευνών, είναι καλεσμένοι να γιορτάσουν τον γάμο του φίλου τους του μαχαραγιά (Adeel Akhtar) στο ιδιωτικό νησί του.

Οι μπελάδες όμως ακολουθούν και πάλι τους Spitz, αφού μόλις αρχίζουν οι εορτασμοί, ο γαμπρός απάγεται για λύτρα. Κάθε λαμπερός καλεσμένος, συγγενής αλλά και η ίδια η νύφη γίνονται αμέσως ύποπτοι. Η "Πρόσκληση για Φόνο 2" στέλνει τον Nick και η Audrey Spitz σε μια δύσκολη υπόθεση που τελικά τους προσφέρει όλα όσα είχαν ονειρευτεί: μία ευκαιρία να γίνει το γραφείο τους επιτυχημένο... και το πολυπόθητο ταξίδι τους στο Παρίσι.

Παίζουν επίσης και οι Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani και Dany Boon.

Το Murder Mystery 2 παίζει αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Πάρτε μια γεύση από την ταινία μέσα από τον player που ακολουθεί.